'Seyircisiz maçta bile takıma destek veriyoruz'

Van Büyükşehir Belediyespor'un fanatik taraftar grubu Grup Kara Kobralar, hafta sonu oynanan seyircisiz maçta bile stat dışında takıma destek verdi. Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, toprak damlı bir evin üstünde takımlarına sesler

VAN 22.12.2014 21:24:23 0
Tarih: 01.01.0001 00:00
           
            Yaklaşık üç hafta önce Van'da oynanan Van Büyükşehir Belediysepor ile Bergama Belediyespor arasındaki maçta gündeme 'asker selamı' olarak getirilen ve kısa süreli gerginliklerin yaşandığı olayların ardından takıma dört maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. 
Van Büyükşehir Belediyespor evinde Eti Mesgut Belediyespor ile oynadığı maçta ilk seyircisiz karşılaşmasını galibiyetle kapatmayı başardı. 

           Bu maçta seyirci olmamasına rağmen stadın arka tarafında toprak bir evin damına çıkan Grup Kara Kobralar, maçın başından bitimine kadar takımı desteklemeye çalıştı. Maçın bitiminde çamurlu elbisesi ile görünen Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, gazetecilere 'Çekin gazeteciler çekin. Biz her platforma bu takımı desteklemeye çalışacağız" dedi. 

              Van Büyükşehir Belediyespor aldığı galibiyetle çok önemli üç puan elde etmiş ve ilk yarıyı 17 puanla kapatmayı başarmıştı. Buna rağmen kırmızı-siyahlı ekip henüz sondan üçüncü sırada, yani küme düşme potasında bulunuyor. 


Bölge: Salih Deniz