Senai Demirci, Van’da konferans verecek

Eğitimci Yazar Senai Demirci, Van’da Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde konferans verecek.

VAN 25.11.2015 18:32:58 0
Senai Demirci, Van’da konferans verecek
Tarih: 01.01.0001 00:00
   İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Eğitimci Yazar Senai Demirci’nin 26 Kasım 2015 tarihinde (Yarın) saat 13:30’da Merkez İmam Hatip Anadolu Lisesi’nde idareci ve öğretmenlere, akşam saat 18:00’de ise veliler ve öğrencilere yönelik konferans vereceği belirtildi.
     Toplumda farkındalık uyandırmak ve öğretmenlerin önemini daha çok anlatmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, geniş kapsamlı bir program atağı başlattı.
      Hafta içerisinde birbirinden önemli birçok program düzenleyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü, aynı zamanda ulusal yazarları da toplumla buluşturarak farklı bir çalışma yürütüyor.
     Van genelinde düzenlenen programlarla kurum ve kuruluşların, öğrencilerin ve velilerin her zaman öğretmenlerin yanında olduğu belirtilirken, aynı zamanda öğretmenlerin önemi ve Peygamber mesleğini hatırlatmak amacıyla da çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
     Düzenlenen programlar içerisinde Eğitimci Yazar Senai Demirci’nin, “Öğretmenlik Mesleğinin Önemi ve Değeri” konusunda konferans vereceği belirtildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi