Satış Mağazası ile başladı, üretimi Van'a taşıdı

2012 yılında Van’da açılan Emsako Endüstriyel Mutfak malzemeleri, ürün satışı ile giriş yaptığı Van piyasasında, şimdi de üretim gerçekleştirmeye başladı. Satış ile işe başlayan firma, şimdi paslanmaz çelikle ilgili ürün ür

VAN 8.03.2018 11:13:25 0
Satış Mağazası ile başladı, üretimi Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Van’da ilk kurulduğu dönemde 300 metrekarelik bir alanda sadece ürün satışı ile hizmet vermeye başlayan firma, bu yıl açtığı imalat ve satış alanıyla yaklaşık 700 metrekarelik bir alanda müşterilerine yeni mağazalarında hizmet vermeyi sürdürdü.
Van Merkez ve ilçeleri ile beraber Ağrı, Bitlis, Muş ve Hakkâri illerinde geniş bir ürün dağıtım ağına sahip olan firmanın yetkilisi Salih Korkmaz; “Elimizden geldiği kadar çabalıyoruz, firmamızın çıtasını yükseltiyoruz. Bizim prensibimiz müşterilerimiz kazandıkça biz varız. Müşterilerimizin kazanması için çalışıyoruz. Bölge olarak Ağrı, Bitlis, Muş, Hakkâri, Van merkez ve ilçelerine hitap ediyoruz. Daha önce Van'da sadece satış mağazamız varken şimdi üretimi de burada gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

“VAN'DA ÜRETİME BAŞLADIK”
Endüstriyel mutfak ürünlerini Van’da üretmeye başladıklarını söyleyen Firma Yetkilisi Korkmaz, “Van ekonomisine ve sanayisine katkımız olduğu için çok sevinçliyiz. Merkezimiz Şanlıurfa’dır. İlk dönemlerde biz sadece üretici firmaydık, mağazamız yoktu. İlk mağazamızı 2012   yılında Van’da kurduk. Mağazamızı Van’da açtıktan sonra hızlı bir şekilde yükselişe geçtik. O yıl ilk defa Van’daki fuara katıldık, fuarda ciddi bir müşteri portföyü oluştu. Dolayısı ile bir talep doğdu ve o günden bu güne hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Bu gün geldiğimiz noktada mağazayı büyüttük, ürün çeşidi sayımızı artırdık. Öztiryakiler firmasının gücünü arkamıza aldık ve o şekilde devam ediyoruz. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve daha kaliteli hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Müşterilerimizin uzak illerden ayağını kestiğimize inanıyoruz. Daha uygun fiyata daha iyi hizmet verdiğimize inanıyoruz. Kendi bünyemiz içerisinde servis hizmetimiz var. Bunun büyük bir avantajını yaşıyoruz. Aynı zamanda bu yıl Van’da üretime başladık, bu üretimden dolayı müşterilerimize hizmet kalitemiz arttı. Daha hızlı, daha seri ürün teslimatı yapabiliyoruz” diye konuştu.

 

“PASLANMAZ ÇELİKTEN ÜRETİM”
Yeni açtıkları imalathanede ürettikleri ürünler hakkında da bilgi veren Korkmaz, şunları söyledi; “Mağazamızı ilk açtığımızda iş yerimiz 100 metrekareydi ve 3 kattan oluşuyordu. Toplamda yaklaşık 300 metrekare bir alandaydık. Şuan ki yerimiz 500 metrekare genişliğinde asma katıyla beraber yaklaşık 700 metrekare genişliğe sahip bir alan. Paslanmaz çelikle ilgili yüzde 80 ürünlerin üretimini burada yapabiliyoruz. Davlumbaz, lokanta tezgâhları, ocak çeşitleri, eviye, malzeme yıkama tezgâhları, kazan yıkama tezgâhları, doktor el yıkama eviyeleri, hastane medikal ekipmanlarının bazı ürünlerini Van’da kendi bünyemizde üretebiliyoruz. Elimizden geldiği kadar çalışıyoruz, firmamızın çıtasını yükseltiyoruz. Bizim prensibimiz müşterilerimiz kazandıkça biz varız. Müşterilerimizin kazanması için çalışıyoruz. Bölge olarak Ağrı, Bitlis, Muş, Hakkâri, Van merkez ve ilçelerine hitap ediyoruz.”

 

“OSB'DE ÜRETİM SAHASI KURACAĞIZ”
İlerleyen dönemlerde Van’a hizmet alanını genişletmek adına Organize Sanayi Bölgesinde daha geniş bir alanda imalat tesisi kurma düşüncelerinin olduğunu söyleyen Korkmaz; “İnşallah 2 veya 3 yıl içerisinde Organize Sanayi Bölgesinde bir üretim sahası kurmayı planlıyoruz. Bu projemizin gerçekleşmesi durumunda istihdam olarak bizim şuan Van’da 10 çalışanımız var, bu sayı yaklaşık olarak 40 ya da 50 kişiyi bulacaktır. Açmayı planladığımız üretim tesisimizde Endüstriyel Mutfağa dair bütün ürünlerin imalatını inşallah Van’da gerçekleştireceğiz. Bütün ürünleri daha hızlı, daha seri, daha kaliteli üreteceğiz ve böyle bir alana sahip olacağız” ifadelerini kullandı.  
Özel Haber:  M. Selim KURT

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi