Sarhoşların Hesabı

Yasin Asma

VAN 21.04.2018 09:36:21 0
Sarhoşların Hesabı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Öğretmeyi ve öğrenmeyi seviyorum .

Not: aldığım her kandil, cuma mesajı islam din'i ile alay edildiği hissiyatı veriyor. çünkü bu metinler genelde ruhsuz, niteliksiz ve öz'süz bir mesaj dır. 

….

Uydurulmuş dine ait olup indirilen islam dini ile alakası olmayan içinde dini birtakım ritüelller barındıran %100 ü tamamen geleneksel ve hurafe olan kandil, üç aylar, kutlu doğum ve hatta kuranın mesajı ve özünü içermeyen, vurgu yapmayan hatimler, miraç ve cuma konularına çok önem verip "bir mesaj ile bile olsa" sistemleşmesine vesile olanları ahirette çok acıklı bır hesap bekliyor.! 

Çünkü din bir bütün ve hayatın her alanınını, tüm kurumlarını "zorunlu" olarak ilgilendiren 'ilahi' bir sistem iken, günlük hayatta hiç bir dini hassasiyeti olmayıp, vakit namazlarını, haram, helal, oruç, hile, sözünde durmamak, sahtekarlık, hak yeme, yalan, dolan, torpil, kalp kırma, eşine ve çocuklarına  şiddet, başka müslümanlara duyulan tahammülsüzlük ve sevgisizlik, nefret vs konuları hiç önemsemeyip,

kandil, beraat, kutlu doğum ve kurani bakışı asla içermeyen ve vurgusu yapılmayan hatimler, mirac ve cuma gününe çok farklı ve ayrı önem verenler; islami düşünce sisteminin belirli günlere hasredilmesine, sistemin bozulmasına, doğrudan veya dolaylı da olsa vesile/sepep oldukları için uhrevî hayatlarında çok çetin bir hesap vereceklerdir..!

Lütfen şuna da inanın: meyhanecı, sarhoş ve ayyaşların, hesabı bu hurafe ve bid'atçi uydurulmuş dinin insanlarının hesabından çok daha hafif olacaktır.!

…   

Son ve sonuç olarak.! Kafa konforunuzu şu şekılde bozmak istiyorum, “kusura ba-kın” lütfen.

Allah'a kasem ederim ki.! bütün ömrünüz boyunca kutlayıp idrak ettiğiniz kandil, üç aylar, kutlu doğum ve kuran'ın öz mesajını konu edinmeyen hatimler,  mirac, cuma günlerinde  bütün nafile namaz, oruç vs ibadetlerin tümünü toplasanız 1 tek vakit namazına denk gelmez, evet tekrar tekrar ediyorum.

... 

Allah'a kasem ederımki, bütün ömrünüz boyunca kutlayıp idrak ettiğiniz, kandil, üç aylar, kutlu doğum ve kuran'ın öz mesajını konu edinmeyen hatimler, miraç, cuma günlerinde bütün nafile namaz, oruç vs ibadetlerin tümünü toplasanız 1 tek vakit namazına denk gelmez.

Selâm olsun Kur'an'ı rehber edinenlere..!