Sanayi sitesinde yanlış yapan yandı!

Sanayi sitesi Kooperatif Başkanı Muhittin Yıldızbaş, yaşanan olumsuz olayların çözümü konusunda gerekli tüm adımların atılacağını söyledi.

VAN 26.08.2014 20:57:48 0
Sanayi sitesinde yanlış yapan yandı!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Son günlerde kamuoyunda oto sanayi sitesinde fuhuş olayların yaşandığı yönde, çıkan haberlerle ilgili önemli açıklamalarda bulunan kooperatif Başkanı Yıldızbaş, oto sanayi sitemizin ismini kötülemeye çalışanlara fırsat vermeyeceklerini ifade ederek, "Bu olumsuz olayların takipçisi olacağız. Emniyet yetkilileri ile çalışmalarımız sürüyor. Belediye yetkilileri ile de görüşerek, dilenci kılığındaki kadınlara fırsat vermemek kaydıyla sanayi sitemize girmelerine engel olacağız. Hepimiz burada tanınan esnaflarız, sitemizin ismi her daim en iyi şekilde dile getirilmelidir.

 Sanayi sitesi, bir ilin ekonomik anlamda omurgasını oluşturuyor. Bütün bunlardan sonra bu tür olumsuz olayların sanayicimizi ismini kötü anılmasının istemeyiz ayrıca, kampus yolu üzerinde bulunmamızın nedeniyle, bayan araç sahiplerinin, çok rahatlıkla gelmeleri konusunda bizler, bütün gayretlerimizi sarf ederken, birileri çıkıp sitemizi ismini kirletmeye çalışmasına asla fırsat vermeyeceğiz. Fuhuş yapan kadınlarla görüştüklerini gördüğümüz her kim olursa olsun, kanunlar çerçevesinde gerekli tüm işlemleri yaptıracağımızı belirtmek isterim. 

Site kooperatifi yerleşkesi içerisinde de barındırmayız.  Burası kötü işler için değil, halkımıza faydalı olabilmek, ve araç sahipleri vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak anlamında kurulan güzide bir yerdir. Kesinlikle belirtmek isterim ki, bizler yönetim olarak, asla ve asla sanayi sitemimizin ismini karalamaya çalışan kirli işlerle uğraşan kişilere müsahama göstermeyeceğiz" diyen Başkan Yıldızbaş, Yerel basından çıkan haberler üzerine, gerekli çalışmalar titizlikle yapılmaktadır ve yapmaya devam edeceğiz. 

Gazeteci elbette görevini yapacak, kamuoyunun her konuda bilgilenmesi anlamında, basın görevini en iyi şeklide yapacaktır. Bu konuyu da deşifre eden basın mensubuna teşekkür ediyoruz” diyen, Yıldızbaş, Sanayi sitesinin ismini kirletenler hakkında, Emniyet güçlerinin çok sıkı bir çalışma başlattığını dile getirdi. 


kaynak HAVADİS