Sanayi sitesi fuhuş yuvasına döndü

Araba değil, Fahişe kadınların tamiri yapılıyor!!!

VAN 22.08.2014 20:17:06 0
 Sanayi sitesi fuhuş yuvasına döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Araba değil, Fahişe kadınların tamiri yapılıyor!!!

Oto sanayi sitesinde Fuhuş olayları almış başını gidiyor. Esnaf perişan durumdayken, Fuhuş yapan kadınlar ise aldıkları para karşısında,  esnafın kanını emmeye devam ediyor.

Erciş yolu üzeri ve şehir merkezine 7 Km uzaklıkta bulunan oto sanayi sitesi, adeta mobil genelev görevini görmeye başladı.

Sanayici esnafı bu durumda çok şikayetçi iken, düştükleri tuzaktan bihaber olan sanayide çalışan gençler ise durumdan oldukça memnun. İşyeri sahipleri, bu durum karşısında artık işyerlerine bile gelmeye utandıklarını belirtirken, yetkililerin bu konu hakkında duyarsız kalmalarına bir anlam veremediklerini dile getirdiler.

Eski Oto sanayi sitesi 1.blok’un girişinde ağaçlık alanda bekleyen, sayıları 3 bazen de 4’ü bulan ve Vanlı olmadıkları her halinde beli olan kadınlar, Sanayi sitesinde çalışan gençleri sünger gibi sömürüyorlar. Birçok vatandaş bu kötü manzara karşısında sanayi sitesine gitmekten utanç duyduklarını ifade ettiler. 

Fuhuş yapan kadınları arabalarına alıp götüren cahil adamların sayısı da az değil. Bu kadınların hastalıklı olup olmadıkları da tartışılır. Oto sanayi sitesinin yukarı kısmında boş bir dukan kiralayan ve fuhuş yeri olarak kullanan bu kadınların, yalnız olmadıkları bildirildi.  

Duyarlı işyeri sahipleri, korkudan Fuhuş yapan kadınlara bir şey diyemedikleri gibi, gençlerin de amansız bir hastalığa yakalanmalarından çok korktukları vurgulandı. Fuhuş yapan kadınların kişi başı 50 ile 100TL arasında bir fiyata pazarlandığı belirtildi. Bazı duyarlı esnaf, yetkililerin derhal ve çok ivedikli bir şekilde bu olaya çözüm bulmalarını talep etikleri bildirildi.  Sorumluluk sahibi olarak, olayın takipçisi olmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz.


VAN HAVADİS