Sanatçı Kırımızıgül'den manda kaymağına tam not

Dünyanın en meşhur kahvaltısına bir övgü de Arabesk-Fantezi Sanatçılarından Mahsun Kırmızıgül'den geldi. Önceki gün Sütçü Kenan'da Van Kahvaltısı yapan ünlü sanatçı, özellikle manda kaymağını çok beğendiğini söyledi.

VAN 23.09.2014 10:25:25 0
Sanatçı Kırımızıgül
Tarih: 01.01.0001 00:00



Arabesk ve Fantezi sanatçısı, aynı zamanda film yönetmeni Mahsun Kırmızıgül, önceki gün film çekimleri için Van'a geldi. Çekimler öncesi Van'ın meşhur kahvaltı salonu Sütçü Kenan'da film ekibi ile birlikte kahvaltı yapan Kırmızıgül, tamamen doğal ürünlerden oluşan Van Kahvaltısı'nın popüler olduğunu söyledi. Kahvaltı ürünlerinden en çok da manda kaymağını beğendiğini dile getiren Kırmızıgül, kavurma eti ve ceviz reçelinin de harika olduğunu ifade etti.

Kırmızıgül: "Van Kahvaltısı'nın adını çok duyuyoruz" 
Lezzeti, ürün çeşitliliği, orijinal ve tazelik bakımından ünlü olan meşhur Van Kahvaltısı'na ilgi her gün artmaya devam ediyor. Van'a gelen yerli ve yabancı birçok kişinin vazgeçemediği Van Kahvaltısı'na bir övgü de ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'den geldi. 


Meşhur Van Kahvaltısı'nın adını sıkça duyduklarını, Van'a geldiklerinde özellikle kahvaltıyı tercih ettiklerini kaydeden Kırmızıgül, Sütçü Kenan'ın bu hizmeti layıkıyla yaptığını vurguladı.
İstanbul'da bulunan kahvaltı mekânlarında Van Kahvaltısı yaptıklarını, fakat istedikleri tadı alamadıklarını belirten Mahsun Kırmızıgül, "Van Kahvaltısı'nın adını çok duyuyoruz. Bu gün yerinde bu kahvaltıyı yapmak ayrı bir güzellik. Lezzet ve orijinal ürünler bakımından son derece harika bir kahvaltı. Özellikle manda kaymağını çok beğendim. Ürünlerin tazeliği farklı bir güzellik. Sütçü Kenan'da bir  o kadar güzel ve nezih bir mekan. Bu mekânda kahvaltı yapmak beni mutlu etti. Tüm çalışanların güzel yüzlülüğü, hizmet aşkı, şahsımıza ve ekibimize karşı gösterilen ilgi, alaka bizi mutlu etti.  Sütçü Kenan'a başarılarının devamını diliyorum" dedi.


Sütçü Kenan: "Ünlüleri ağırlamak bizi mutlu ediyor"
Van Kahvaltısı'nın mimarlarından ve önemli mekânlarından biri olan Sütçü Kenan, bu önemli değerin Van'a katsından bahsederek, böylesi önemli hizmetin yanı sıra bir tanıtım elçiliği görevini de ifa etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Van'a ve Van halkına geri dönüşü olan bu hizmeti en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdiklerini kaydeden Sütçü Kenan, "Van Kahvaltısı'na ve kahvaltı salonumuza yönelik olumlu tepkiler bizi mutlu ediyor. Bu tepkiler bizi yaptığımız işe daha bir şevkle bağlılığımızı sağlıyor. Van'a gelen misafirlerin buradan memnun ayrılmaları çok güzel bir duydu. Gittikleri her yerde bizi anlatmaları, hizmetlerimizi aktarmaları, Van'dan bahsetmeleri en önemli kazanım olsa gerek. Öte yandan Van'a gelen birçok ünlünün bizim mekânımızı tercih etmeleri ayrı bir sevinç ve gurur kaynağı. Bizlerde işletme olarak bu bilinçle hareket ederek hizmetimizi en iyi şekilde yerine getirme gayretini güdüyoruz. Ünlü sanatçı Mahsun Kırımızıgül de film ekibi ile birlikte kahvaltı yaptılar. Gayet memnun kaldılar. Mahsun Kırmızıgül özellikle manga kaymağını çok beğendi. Yine ceviz reçeli ve kavurma etinin de lezzetine hayran kaldı. Ürünlerin tazeliği, çeşitliliği Van Kahvaltısı'nı zengin kılıyor. Bu da gelen her yerli ve yabancının ilgi odağı oluyor. Bizlerde bu vitrini korumaya özen gösteriyoruz. Umarım bu hizmet aşkımız hep böyle devam ediyor" dedi.  


Öte yandan Kırmızıgül, kahvaltı sonrası çıplak sesle türküler okuyarak, birçok kişinin alkışını almayı başardı. 
            Bölge: Fehmi Tekdur