Sanat Parkı'nda şampiyonluk coşkusu...

İpekyolu Belediyesi, Sanat Parkında sporseverlere dev ekranda Fenerbahçe Olympiakos basketbol maçı gösterimi yaparak final keyfine ortak oldu.

VAN 22.05.2017 20:37:28 0
Sanat Parkı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Sanat Sokağı, adına yakışır halkın rahatça gezebileceği sanatsal ve kültürel faaliyetlerin olduğu bir alan haline dönüşmeye başladı.

    Daha önce yapılan resim çalıştayları, kermesler, okul etkinliklerinden sonra dün gece de keyifli bir spor etkinliğine sahne oldu.

    Kültür ve Sanat etkinlikleri sürekli yapılmaya başlandığı alanda Tv de yayınlanan Fenerbahçe Olympiakos basketbol maçına ev sahipliği yaptı. İzleyicilere maç öncesi yerel sanatçılar tarafından mini konser verildi.

    Avrupa Ligi Final Four'un şampiyonluk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos'u tarihi bir zaferle 80-64 yenerek İstanbul'da şampiyon oldu.
     Sanat Parkını hıncahınç dolduran izleyiciler coşkulu anların yaşanmasına sahne oldu.
    İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediye Başkanı Vekili Cemil Öztürk te Vatandaşlarla beraber maç keyfine ortak oldu. Maç izlemeye gelen vatandaşlarla yakından ilgilenen ve beraber resim çektiren Başkanvekili, taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı. Patlamış mısır, semaver çayı ve diğer ikramlar eşliğinde izlenen maç, izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşattı.
    Coşkulu bir spor etkinliğine sahne olan Sanat Parkı sporseverlerin telefon ışıklarını açarak yaptığı seremoni ile aydınlandı. Maç boyunca tezahürat ve coşku hiç eksik olmadı.
    Maç bitimi, Fenerbahçe’nin, rakibi Olympiakos'u tarihi bir zaferle 80-64 yenerek şampiyon olması üzerine taraftarlar meşaleler yakarak marşlar eşliğinde cumhuriyet caddesi üzerinde tur attı.
    Kutlamalar Havai fişek gösterisi ile son buldu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi