Salih Deniz...Yönetim ve basın

Van Büyükşehir Belediyespor, Balçova Yaşamspor mağlubiyetiyle, moralleri bozarken, yönetim, moralleri düzeltmek ve takımın layık olduğu yere gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

VAN 20.11.2014 09:32:15 0
Salih Deniz...Yönetim ve basın
Tarih: 01.01.0001 00:00
         Geçtiğimiz Salı günü, Yönetim ve basın, Elmalı otelde, verilen kahvaltıda,bir araya geldi. Yönetim ve basın bazında katılım güzeldi. Kahvaltıda bulunan herkesin tek isteği, Van Büyükşehir Belediyespor'un iyi yerlere gelmesiydi.


          Kahvaltıda, Van Büyükşehir Belediyespor, Kulüp Başkanı, Mehmet Bayram ve yöneticiler, Ayşan Harmancı, Selman Toprak, Eşref Ukay, Yavuz Oruç, Erdinç Dinçer, Nesih Demir, Suat Türk, Mehmet Kurt, Metin Doğrul, Fesih Sönmez ve basın mensupları yer aldı. Yönetim tam kadro oradaydı. Buda işi ne kadar ciddiye aldıklarının bir göstergesiydi. 

           Karşılıklı güzel bir sohbetle tamamlanan kahvaltı sonunda, Kulüp Başkanı Mehmet Bayram'ın açıklamaları da iç açıcıydı. Bayram, yaptığı açıklamada, Balçova Yaşamspor karşılaşmasında alınan mağlubiyet hepimizi üzmüştür. Ama yılmayacağız. Van Büyükşehir Belediyespor'u en iyi yere getirmek için elemiz den ne geliyorsa yapacağız, yönetimimizle, basınımızla, taraftarlarımızla, İstikrarlı bir çalışmayla hedeflerimize varacağız, Biz, basını önemsiyoruz. Basın bizim için önemli, diyen, Bayram, tesisleşme alanında da önümüzdeki sezon adımlar atacağız. Dedi. Konuşulanlar, Van Büyükşehir Belediyespor'un geleceği adına güzel şeylerdi. Gerek yönetim ve gerekse basın, kahvaltıda umutlu bir şekilde ayrıldı. Başarı birliktelikle gelir. Takım etrafında birlikteliği sağlamak, inanın takımın başarı grafiğini yükseltecektir. Yeni yönetim takım etrafında kenetlenmeyi tam sağladığında, Van Büyükşehir Belediyespor'un ayak sesleri şehrin her tarafında duyulacaktır.

             Takım her ne kadar küme düşme potasında ve sıkıntılı günler yaşıyorsa da, güven veren bir yönetimin takımın başında olması, gelecek adına önemlidir. İşi bilen, işi seven, Van Büyükşehir Belediyespor'un Van için önemini çok iyi analiz eden bir yönetim, takımın başında. Takım kalan son 5 hafta maçlarında, hanesine puanlar yazdırmasıyla, İnanıyorum ki, ligin 2. Devresinde atılacak adımlarla, kendini bulacak ve bu yönetimle layık olduğu yere gelecektir. Katılımı yüksek olan yeni yönetimde, görev bölümü de çok güzel bir şekilde yapılmıştır. Herkesin görev alanı belli. Sözün kısası tutarlı ve disiplinli bir yönetimin, takımın başına geçmesi hepimizin beklentisiydi. Buda şu anda mevcut. Takım emin ellerde artık.

           Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ekibimiz, zorlu bir süreç den geçiyor. Şimdi önümüzde 5 haftalık bir maraton var. Kendi evimizde 3 deplasmanda ise 2 maça çıkacağız. Deplasmanları çıkalım, gerçi ne gelse kar. Ama biz sadece kendi evimizdeki karşılaşmaları kazandığımızda, ilk devreyi 18 puanla kapatmış olacağız. Kendi evimizde kazanacağımız 3 karşılaşmayla, kümede kalma yolunda çok önemli bir avantajı elde etmiş olacağız. En azından takım bunu başarmalı. Yok, ilk devreyi yine kayıplarla atlatırsak gerçekten işimiz çok ama çok zor olacak. Şu an itibariyle alt sıralarda fazla puan farkı yok. 3 Puanlık sistemde kazanılan her maçla yukarıya doğru çıkma şansı var. Bir iki maçlık galibiyet, peşinden istikrarı ve çıkışı getirir. Takım artık, son haftalara girdiğimiz bu dönemde, bunu başarmanın mücadelesini, yılmadan vermelidir.