Salih Deniz yazdı... Bu nasıl futbol?

Kupaya veda eden ekibimiz, ne yazık ki ligde de kötü gidişatına aynan devam ediyor. Bir kupa ve 2 lig maçında 8 gol yiyen kırmızı siyahlılar, rakip filelere sadece 2 gol atması, geçen sezon yaşanan gol sıkıntısının bu sezonda aynen ya?

VAN 17.09.2014 12:06:56 0
Salih Deniz yazdı... Bu nasıl futbol?
Tarih: 01.01.0001 00:00
        Bu sezon ilk kez kupa maçında izlediğimiz Van Büyükşehir Belediyespor'u geçtiğimiz Pazar günü ise lig maçında da izledik. Aynen kupa maçında olduğu gibi lig maçında da vasat bir futbol sergileyen ekibimiz, güçsüz rakibi karşısında doğru dürüst bir gol pozisyonu bile bulamadı. Gece oynanan karşılaşma da şahsen bambaşka, yani koşan mücadele eden, baskı kuran ve kazanmak isteyen bir takım bekliyordum. Ne yazık ki şok oldum. Takım, sanki kamp yapmamış, çalışmamış, hazırlanmamış, sergilediği yetersiz, kalitesiz vasat futboluyla herkesi yine şaşırttı. Sahada kimin ne yaptığı belli olmayan, dam dum ve dağınık bir futbola nasıl maç kazanılacak? Ya Allah aşkına, teknik kadro, ligdeki ilk ve kupa maçını izlemedi mi? 2 maçta mağlup olmuşsun, bari bu maçta iyi bir tedbir al. 
Çok yetersiz bir kadro kurulmuş. Kurulan bu kadro, sezonu kurtaracak bir kadro değil. Yazık değil mi? Zaten para veriliyor. Az ve öz transfer yapılabilirdi. Transfer yapan herkimse, bence, oturup bir düşünsün. Nasıl neye göre transfer yapılmış belli değil. Bu takım bu haliyle ve bu kadroyla ligde nasıl tutunacak? Merak ediyorum. 


Karşılaşmadaki diğer detaylara baktığımızda ise pekte iç açıcı detaylar yok. Van Büyükşehir Belediyespor, teknik direktörü Burhan Yıldırım'ın, rakip takımın düşen, sakatlanan her futbolcusuna bağırması dikkatlerden kaçmadı. Sevgili hoca, bu düşen veya sakatlanan bizim de futbolcunuz olabilir. Futbolcu sağlığının ne kadar önemli olduğunu, siz benden daha iyi bilirsiniz. Daha hoş görülü daha sakin olmanız gerekmez mi? Takımın maç kaybetmesi buna bağlanılmaz. Siz takımın oynadığı futbola bakın. Acaba ne kadar memnunsunuz? Saha kenarında, gerek kupa ve gerekse lig maçında maçı çevirme adına hangi hamleyi yaptınız? Ligde en çok gol yiyen takım Van Büyükşehir Belediyespor. Atılan gol hanemiz sıfır çekiyor. Hocam gidişat kötü, kupaya veda, ligde puansız ve son sıra, siz bunun önlemini alın. 


Karşılaşmanın 2. Devresinde, bazı taraftarların sahaya attığı yabancı cisimler nedeniyle karşılaşma hakem tarafından bir süre durduruldu. Bu süre zarfında bazı yöneticilerin, hakemlerle ve diğer görevlilerle tartışması, taraftarlara da yansıyordu. Takım oynayamıyor, maç kazanamıyor burada başka suçlu aramak yanlış değil mi? Yönetim ve teknik kadronun sabırlı olması, çıkacak her hangi bir olaya karşı durması daha güzel olmaz mı? İlimize gelen takımlara ve misafirlere karşı daha hoşgörülü olmamız gereklidir. 


Gece oynanan karşılaşmada, zaman zaman ışıklar söndü. Fazla ısınmadan mı? Bakımsızlıktan mı? Onu bilemiyoruz. Ama bildiğimiz bu olayın daha önce bu kadar yaşanmadığıdır.
Gece oynanan karşılaşmayı basın tribünün de izledik. Ne yazık ki tribünler darmadağın. Koltuklar parçalanmış, kir, pas ve toz içinde. Oturulamaz bir durum var. Bununla ilgili bir tedbirin alınmasını bekliyoruz.


Deplasmanda kaybeden, kendi sahasında kaybeden ekibimiz, puansız yoluna devam ediyor. Bu hafta sonu İstanbul Güngörenspor, deplasmanında kaybedilecek 3 puan inanın takımı dönüşü olmayan bir yola sokar. O açıdan acil tedbirler alınmalıdır. BÖLGE HABER