Salih Akman Marangozlar Sitesi’ni ziyaret etti

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman ve beraberindekiler Marangozlar Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Ziyaretten memnun olan esnaf, AK Parti heyetine büyük ilgi gösterdi.

VAN 5.03.2019 18:28:10 0
Salih Akman Marangozlar Sitesi’ni ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman ve beraberindekiler Marangozlar Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Ziyaretten memnun olan esnaf, AK Parti heyetine büyük ilgi gösterdi.

Salih Akman, Muğdat Günini, Osman Nuri Gülaçar,Marangozlar Sanayi Sitesi ziyareti

SANAYİ SİTESİNİN SORUNLARINI HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇÖZECEĞİZ

Marangozlar Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Eroğlu’nu ziyaret eden AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman, sanayi sitesi esnafının sorun ve isteklerini bildiğini ve seçilmesi halinde kısa sürede sorunların çözümü için çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

Marangozlar Sanayi Sitesi Kooperatifi eski Başkanı Fahrettin Uşma’yı da ziyaret eden Salih Akman, 31 Mart seçimleri için destek istedi.

Salih Akman, Muğdat Günini, Osman Nuri Gülaçar,Marangozlar Sanayi Sitesi ziyareti

ESNAF, SORUNLARINA ÇÖZÜMÜ İÇİN DESTEK İSTEDİ

Ziyaretten memnun olduklarını, halka ve esnafa hizmet etmek isteyenlerin seçilmesi gerektiğini ifade eden Marangozlar Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zafer Eroğlu, “ Van yakın geçmişte önemli birçok badire atlattı. Son dönemde yaşanan döviz kurlarındaki hareketlilik nedeniyle piyasa iyice durma noktasına geldi. Bunun yanında malzeme fiyatları da ciddi oranda yükseldi. Dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve geçmişten bu yana Van’da meydana gelen deprem ve güvenlik sıkıntıları nedeniyle esnafımız zor günler yaşadı. Bu süreçte borcunu, taksidini ödeyemeyen esnafımızın banka sicili bozuldu. Bu nedenle hiçbir destek kredisi alamıyor, çek kullanamıyor. Çarkını döndüremeyen esnaf vergilerini de ödeyemiyor. Esnaf şu anda tıkanmış durumda. Sorunlarımızın çözülmesi için destek bekliyoruz” dedi.

Salih Akman, Muğdat Günini, Osman Nuri Gülaçar,Marangozlar Sanayi Sitesi Kooperatifi ziyareti

PİYASA 31 MART’TAN SONRA NORMALLEŞECEK

Sorunları dinledikten sonra söz alan AK Parti Van Milletvekil Osman Nuri Gülaçar, “Ülkemize karşı uluslararası güçler ekonomik operasyon yaptılar. İçerideki fırsatçılar da dövizin yükselmesini bahane ederek fiyatları yükseltti, ancak döviz düşmesine rağmen fiyatları düşürmediler. Hükümetimiz ve ilgili kurumlar bunlarla ilgili tedbirleri alıyor, denetimlerini sıklaştırıyor. Tüm bu operasyonlar 31 Mart 2019 seçimleri öncesi seçmeni etkilemek ve AK Parti’den uzaklaştırmak için yapılan ekonomik operasyonlardır. 31 Mart’tan sonra piyasa kendi seyrine dönerek normalleşeceğini hep birlikte göreceğiz. Bize düşen ise yapılmak istenen algı operasyonlarına karşı dim dik ayakta durmak ve 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmaktır” diyerek, AK Parti’ye olan desteğin devam etmesinin taşıdığı önemi anlattı.

Salih Akman, Muğdat Günini, Osman Nuri Gülaçar,Marangozlar Sanayi Sitesi ziyareti

Eski ve yeni kooperatif başkanları ile yapılan görüşmenin ardından, AK Parti heyeti marangoz esnafını da ziyaret etti.

Ziyarete, AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, Tuşba Belediye Başkan Adayı Salih Akman ve partililer katıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Salih Akman, Muğdat Günini, Osman Nuri Gülaçar,Marangozlar Sanayi Sitesi ziyareti