Sağlık kabini hizmete sunuldu

İpekyolu Belediyesi, Maya Kadın Yaşam Merkezinde bulunan sağlık kabininin eksikliklerini gidererek halkın hizmetine sundu. Maya Sağlık Kabininde pansuman, enjeksiyon, tansiyon ölçme, alçı değiştirme vb. gibi sağlık hizmetleri ücretsiz v

VAN 4.05.2016 10:02:24 0
Sağlık kabini hizmete sunuldu
Tarih: 01.01.0001 00:00
 İpekyolu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Maya Kadın Yaşam Merkez'inde bulunan sağlık kabininin eksikliklerini tamamlayarak halkın hizmetine sundu. Açılan sağlık kabininde halka ücretsiz sağlık hizmeti veriliyor.

Hafta içi her gün hizmet verecek olan Maya Sağlık Kabininde pansuman, enjeksiyon, tansiyon ölçme, alçı değiştirme gibi sağlık hizmetlerinin ücretsiz verildiği belirtildi. İpekyolu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Personeli Edip Öner, yoğun çalışmalar sonucunda Maya Sağlık Kabinini halkın hizmetine sunduklarını ve sağlık kabininde halka anadilinde nitelikli ulaşılabilir sağlık hizmeti vereceklerini söyledi.
Sağlık hizmetleri içerisinde pansuman, enjeksiyon, alçı değişimi vb. hizmetleri ücretsiz olarak halka sunacaklarını dile getiren Öner; "Türkiye'de son dönemde sağlık adı altında, sağlıkta değişim dönüşüm büyük bir çöküntüye uğramıştır. İnsanlar hasta olarak değil, müşteri olarak karşılanmaktadır. Bireyler her gün daha çok hastalanmakta ve daha çok sağlık hizmeti almaya mecbur kılınmaktadır. Türkiye'de anadilde sağlık hizmeti verilmemesini büyük bir eksiklik olarak görüyoruz. İpekyolu Belediyesi olarak 'sağlıklı olma hali, özgür olma halidir' şiarıyla halkımıza sağlık kabinimizde ücretsiz hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Sağlık kabininde vereceğimiz tüm hizmetleri kayıt altına alacağız ve reçetesiz herhangi bir işlem yapılmayacak" diye konuştu.

/ Haber Merkezi