Saadet Partisi'nden Bölge Hastanesini Ziyaret Etti

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, beraberindeki partililerle Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik görevine atanan Op. Dr. Özcan Öktem’i ziyaret etti.

VAN 24.01.2015 11:21:46 0
Saadet Partisi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Öktem’e yeni görevinde başarılar dileyen Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, “Ülkemizde sağlık sisteminin gelişmesine en büyük katkıyı sunan ve özellikle ilimizde kamu hastanelerine her geçen gün bir yenisini ekleyerek müesseseleşme konusunda başarılı çalışmalar sergileyen Kamu Hastaneleri Birliği Sekreterliği’ni canı gönülden kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kamu Hastaneleri Kurumu’nun başarısı, 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sunan başta fedakâr sağlık çalışanlarının ve siz değerli sağlık kuruluşlarının ortak gayretiyledir. Bu nedenle bu sektörde yapılan ve yapılacak her türlü güzel ve hayırlı çalışmalar halkımıza yapılacak en büyük hizmettir” dedi.
Genel Sekreter Op. Dr. Özcan Öktem ise, Saadet Partisi İl Başkanı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, siyasi çalışmalarında başarılar diledi.