Saadet Partisi Van Gençlik Kolları Divan Toplantısı Yapıldı

Saadet Partisi (SP) Van Gençlik Kolları İl Divan Toplantısı, yoğun katılımla gerçekleşti.

VAN 9.09.2013 11:09:52 0
Saadet Partisi Van Gençlik Kolları Divan Toplantısı Yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Saadet Partisi (SP) Van Gençlik Kolları İl Divan Toplantısı, yoğun katılımla gerçekleşti.

SP GİK Üyesi Fetullah Erbaş, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ayaz, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Emiroğlu, İl Başkanı Özay İlhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Uğur Çiçekel, ilçelerin gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla toplantı yapıldı. Teşkilatların durumunun değerlendirdiği toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ayaz, partinin lokomotifinin gençler olduğunu ve yarınlarda bu ülkeyi yönetecek olanların milli görüşçü gençler olduğunu söyledi. Milli görüşçü gençlerin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri gerektiğini ifade eden Ayaz, her bir gencin toplumda örnek insanlar olması gerektiğini kaydetti. Saadet Partisi'nin yeniden büyük Türkiye, yeni ve adil bir dünya hedefinin gençlerle gerçekleşeceğini ifade eden Ayaz, "Van'da böyle güzel bir gençlikle karşılaşmış olduğumdan dolayı Allah'a şükrediyorum" dedi.

GİK Üyesi Fetullah Erbaş da, kendisinin Van'da belediye başkanlığı ve milletvekili olduğunu ve bunun gençlik yıllarındaki çalışmalarla gerçekleştiğini ifade etti. Erbaş, bugünkü gençlerinde şimdiden çalışırlarsa yarınlarda bu memleketi idare edeceklerini ve milli görüşün hizmetlerini bütün insanlara götürebileceklerini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı'na yeni katılan gençlere rozetlerinin takılmasıyla toplantı sona erdi. - Van