Saadet Partisi Özalp ve Sarayda seçim çalışmalarını sürdürüyor

Saadet Partisi, Van'ın Özalp ve Saray ilçelerinde seçim çalışmalarını devam ettirirken, SP Milletvekili Adayı Özay İlhan, 'Ümmetin geleceği için Saadet Partisi'ne oy verin' dedi.

VAN 2.06.2015 17:06:46 0
Saadet Partisi Özalp ve Sarayda seçim çalışmalarını sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Seçim çalışmalarına birkaç gün kala siyasi partiler son çalışmalarını devam ettiriyor. Milletvekili adayları kent merkezi ve ilçelerde vatandaşlarını kendi partilerine oy vermeleri konusunda ikna etmeye çalışıyor.
Saadet Partisi heyeti de Özalp ve Saray'da seçim çalışmalarını yürütüyor. Milletvekili Adayı Özay İlhan, gençlere seslenerek, "Sevgili gençler AVM yerine fabrika istiyorsanız oyunuzu Saadet'e verin. İşçi kardeşlerim, emekli kardeşlerim iktidar size her yıl yüzde 3 zammı fazla görüyor. Kaynak yok diyorlar. Bu yalan. Milletin malı millete verilsin, israf edilmesin diyorsan gel oyunu Saadet'e ver. Benim çiftçi kardeşim, en iyi ürünü sen ekiyorsun ama emeğinin karşılığını alamıyorsun. Emeğinin karşılığını almak istiyorsan gel oyunu Saadet'e ver. Bölünmeye karşıysan, birlik beraberlik içinde bir Türkiye istiyorsan gel oyunu Saadet'e ver. Asgari ücret 1500 lira olsun diyorsan gel oyunu Saadet'e ver. Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye verilsin istiyorsan gel oyunu Saadet'e ver. Mazot boğazdaki lüks yatlara değil üreten çiftçinin traktörüne 1 liradan verilsin istiyorsan gel oyunu Saadet'e ver…"
 
13 yıldır hiçbir problemi çözmediler
Saadet Partisi Van Milletvekili adayı Özay İlhan, sözlerine devamla "Ülkemizin önemli problemleri var. 7 Haziran seçimlerine 1 haftadan az bir süre kaldı. Bugüne kadar Türkiye'yi yöneten AKP iktidarı milletimizin temel problemlerine çare olamadı. Aksine problemlerin artmasına neden oldu. Suriye'nin, Irak'ın, Filistin'in, Myanmar'ın kan gölüne çevrilmesini seyrettiler ve istismar ettiler. Bugün Mavi Marmara'nın yıldönümü. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. O geminin içinde Saadet Partililer, Büyük Birlik Partililer de vardı ve biz bunu istismar etmedik, ama iktidar hem gemiye binmedi hem kardeşlerimizin şehit edilmesini seyretti. Milli İttifak'ın iktidarında Mavi Marmara'nın hesabını da soracağız." dedi.
İlçe ziyaretlerine devam eden SP Van Milletvekili Adayı Fatih Ebinç ise, işsizlere, işçilere, memurlara ve emeklilere seslendi ve gelir dağılımındaki adaletsizliğe atıfta bulunarak tüm sorunları çözebilecek kadrolara sahip olduklarını söyledi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi