Saadet Partisi Çaldıran seçim bürosunu açtı

Saadet Partisi Van Milletvekili adayı Özay İlhan ve beraberindekiler Çaldıran da ilçe seçim karargâhını açtı. İlçe seçim bürosu açılışına Sadet Partisi Van Milletvekilli adayları Özay İlhan, Uğur Çiçekel ve Fatih Ebinç de kat?

VAN 28.05.2015 17:20:00 0
Saadet Partisi Çaldıran seçim bürosunu açtı
Tarih: 01.01.0001 00:00
İlçe ziyaretinde vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen İlhan, "Çaldıran halkının öncelikle Saadet Partisi heyetini gayet güzel şekilde karşılaması ve Saadet ve Saadet Partisine olan alakası bizlere Çaldıran'ın ne denli misafirperver olduğu bir kez daha hatırlatmıştır" dedi.
Saadet Partisi'nin mecliste var olduğunda, ilçenin ticari ve ekonomik olarak canlanması için Çilli sınır kapısının açılması için her türlü girişimde bulunacaklarını belirten İlhan; "Çaldıran Özalp karayolunun bir an evvel tamamlayacağız ve Çaldıran'ın ilçeler ile olan ulaşımını kolaylaştıracağız. Ayrıca Çaldıran devlet hastanesinde uzman doktor olmayışından dolayı Çaldıran halkı en küçük sağlık probleminde bile Van Merkeze gelmek zorunda kalmaktadır. Sadet Partisi olarak içenin sorunlarının farkındayız ve çözüm yollarını bilmekteyiz. Saadet Partisi meclise girdiğine en öncelikli meselemiz Çaldırandaki bu sağlık problemini çözmek olacaktır. Çaldıranımızın Saadet'e olan bu teveccühü bizleri gayet mutlu etmiştir. Genel olarak Van'da gördüğümüz tablo Van halkı akın akın Saadete koşuyor." şeklinde konuştu.
İlhan daha sonra Milletvekili adayları ile Çaldıran esnafını ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi