Rasim Aslan’dan Depremin Yıl Dönümü Açıklaması

2011 Yılında yaşanan depremlerin yıldönümü olması ile ilgili AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan bir açıklama yaptı.

VAN 24.10.2014 09:44:02 0
Rasim Aslan’dan Depremin Yıl Dönümü Açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Yazılı bir açıklama yapan Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Rasim Aslan “ 23 Ekim 2011 pazar günü saat 13.40 sularında Van’ın kaderini değiştiren depremde hayatını kaybeden Öğretmenlerimizden, Sağlık Personellerine, Basın mensupları DHA çalışanlarından görevi başında iken hayatını kaybeden Cem Emir, Sabahattin Yılmaz ve birçok değerli vatandaşımız ile birlikte birinci depremden sonra farklı ülkelerden ilimize gelerek arama kurtarma ekipleri ile birlikte mücadele eden ve ikinci depremde hayatını kaybeden Japon bilim adamı Dr. Atuzshi Miyazaki ile birlikte Toplam 644 canımızı kaybettik.

Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarını kaybeden ailelere ise sabırlar dilerim.  Bu acı olaydan 3 saat sonra ilimize gelerek vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalışan Başta dönemin Başbakanı ve Şimdiki Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan' a, Bütün Bakanlıklarımıza, 81 ilimizin Valiliklerine, Belediyelerine, Resmi kurumlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, acımızı bizimle birlikte yüreklerinde yaşayarak Van’ımızı en kısa zamanda eski haline getirmek için seferber olan 75 milyon vatandaşımıza ve Ülkemizde yaşanan bu felaketten dolayı ilimize yardım eli uzatan Dünya Ülkelerine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Allahtan böyle felaketleri milletimize bir daha yaşatmamasını niyaz ederim” şeklinde konuştu.

 Vansesi Haber Merkezi