Ramazan etkinlikleri tüm güzellikleri ile sürüyor

Van Büyükşehir Belediyesi ile İpekyolu Belediyesinin organize ettiği Cumhuriyet Caddesi’ndeki Ramazan Sokağında iftar programı ve sonrasında yapılan etkinlikler, Ramazan’ın 6. gününde de tüm güzellikleri ile devam etti.

VAN 22.05.2018 12:15:24 0
Ramazan etkinlikleri tüm güzellikleri ile sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösterisi ile start alan bugünkü program, ortaoyunu ve birbirinden eğlenceli çocuk oyunları devam etti.

    Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte şişme maskot dans gösterisi ve sahne oyunları da yer aldı. Ayrıca etkinlik alanında kurulan Osmanlı Çarşısında geç saatlere kadar alışveriş yapan vatandaşlar, burada kurulan otağı çadırında çay ve kahve içerek zaman geçiriyor.

   Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı etkinlikleri Ramazan’ın ilk gününden beri ilgiyle takip ettiğini söyleyen Cihat Sönmez, burada Ramazan ayının bereketine şahit olduklarını söyledi.

   Ailece eski ramazanları yaşadıklarını anlatan Sönmez,“Burada iftarımızı açtıktan sonra çocuklar kendileri için hazırlanan oyunlarla vakit geçiriyor. Bizler de burada kurulan otağı çadırında çayımızı içiyoruz. Gerek etkinlikler gerekse alan çok güzel emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

   Programın sonunda sahne alan yazar, yayıncı ve program sunucusu Hayati İnanç Ramazan konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.