Rahmet Elinden Muradiye'de 85 aileye yardım

Van Rahmet Eli Gıda Bankası Muradiye Temsilciliği, bayram öncesi ihtiyaç sahibi 85 aileye yardımda bulundu.

VAN 1.10.2014 15:58:20 0
Rahmet Elinden Muradiye
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Rahmet Eli Gıda Bankası Muhtaçlarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muradiye Temsilciliği, ihtiyaç sahibi 85 aileye gıda yardımında bulundu.

 

Yardım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan dernek temsilcisi İsmail Demir, “Derneğimiz kurulalı henüz bir yıl olmasına rağmen kıt imkanlarımızla 20’ye yakın mahalle ve köyde fakir aile tespiti ve yardım çalışmalarında bulunduk. Özellikle köylerde yardıma muhtaç birçok aile var. Bunların içinde durumu çok kötü olanlar var. Dernek olarak her ay bu ailelere yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Bunun için de özellikle Muradiyeli hayırseverlerin desteğini bekliyoruz.”dedi.

 

Bayramdan öncesi çalışmalarına hız verdiklerini belirten Demir, “Kurban Bayramı öncesi 85 aileye gıda, bunların içinden birinci derece mağdur olan 15 aileye hayırseverlerin aracılığıyla toplamda 2 bin 500 TL nakdi yardımda bulunduk. Ayrıca 10 kişiye de giyim malzemesi dağıttık. Hedefimiz Muradiye'nin bütün mahalle ve köylerindeki fakir aileleri tespit edip düzenli yardımda bulunmaktır. Allah rızası için herkesin bu konuda elinden geleni yapması lazım.” ifadelerini kullandı.