RAHMET ELİ YETİM ÇOCUKLARI BAYRAMLIKLA SEVİNDİRİYOR

Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği Ramazan Bayramı dolayısıyla yetim çocuklara yönelik bayramlık giyim eşyası yardımında bulundu.

VAN 21.06.2017 18:36:49 0
RAHMET ELİ YETİM ÇOCUKLARI BAYRAMLIKLA SEVİNDİRİYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yılmaz Sönmez/Vanolay

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği, Ramazan Bayramı dolayısıyla daha önceden tespit edilen yetim çocuklara yönelik giyim ve nakdi yardımında bulundu.

Van'da yaptığı hayırlı hizmetlerle tanınan Van Rahmet Eli Gıda Bankası, fakir ve muhtaç ailelere sadece gıda yardımı yapmakla kalmıyor, öte yandan ailelerin giyim ihtiyaçlarını da karşılamaya devam ediyor.

Umut Kervanı Platformu Üyesi Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Said Koç, Ramazan Bayramı dolayısıyla daha önceden tespit ettikleri yetim çocuklara giyim yardımını devam ettireceklerini belirterek, “Van Rahmet Eli Gıda Bankası olarak her ay rutin olarak yapmış olduğumuz yardımlarımız devam ediyor. Yardım çalışmalarımızı Ramazan ayı dolayısıyla artırdık. Bu kapsamda özellikle yetim çocuklarımız için yaklaşan bayram nedeniyle giyim yardım kampanyamız oldu. Bu kampanya çerçevesinde daha önce tespit ettiğimiz yetim çocukları giydirdik. Yetim çocuklara yönelik giyim ve nakdi yardımlarımız da devam edecektir. Yapılan hayırda emeği olan bütün hayırseverlerimizden Allah razı olsun.” şeklinde konuştu. 

Kendilerine bayramlık giysi yardımında bunan çocuklar ise Rahmet Eli Gıda Bankası’na ve emeği geçen hayırseverlere teşekkür etti.