PLAY-OFF İDDİASI SÜRÜYOR

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor ligin 19. haftasında deplasmanda Orhangazispor’a konuk oldu. 61. dakikada Serdar Karaduman’ın attığı gol ile Orhangazispor’u 1-0 mağlup eden Van Büyükşehir Belediyespor b

VAN 1.02.2015 17:45:30 0
PLAY-OFF İDDİASI SÜRÜYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Fazıl ERÜŞ

TFF 3. Lig 3. Grup’ta oynanan ikinci devrenin ikinci maçında Van Büyükşehir Belediyespor- Orhangazispor’u 1-0 mağlup ederek, deplasmandaki ilk galibiyetini aldı. Ligin ikinci yarısına galibiyetlerle başlayan Van Büyükşehir Belediyespor, 61. dakikada Serdar Karaduman’ın attığı gol ile Orhangazispor’u 1-0 mağlup ederek deplasmanda altın değerinde 3 puan aldı.

Ev sahibi ekip Orhangazispor karşılaşmaya; Okan Karabulut, Mustafa Can Cap, Mesut Gün, Sülayman Baykuş, Mamut Metin, Hicabi Demir, Kerem Kaya, Abülkerim  Kılıç, Yusuf Efil, Hasan Kul ve Yusuf Akbulut 11’i ile başlarken

Konuk takım Van Büyükşehir Belediyespor ise, sahaya; Murat Günay, Yakup Demir, Muammer Erdoğdu, Halil İbrahim Yazğılı, Medeni Bingöl, Ali Kurt, Emrah Tacir, Bilal Gücüyetmez, Utku Demirel, Anıl Dilaver ve Murat Berge ilk 11’i ile sahaya çıktı.

BİRBİRLERİNİ TARTTILAR

Karşılaşmanın ilk yarısı düşük tempoda başladı. Maçın ilk 45 dakikasında takımlar daha çok birbirlerini tarttılar. Hal böyle olunca orta alan mücadelesi şeklinde geçen ilk 45 dakikada, iki takım da çok net gol pozisyonuna giremedi. Mücadele gücünün düşük olduğu maçın ilk yarısı böylece 0-0 sonuçlandı.

DEPLASMANDA İLK GALİBİYET

Lige çok kötü bir başlangıç yapan Van Büyükşehir Belediyespor'un, ligin ikin yarısındaki galibiyet serisi sürüyor. Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor mutlak galibiyetle çıktığı maçta ikinci yarıya hızlı başlayan taraftı. Mücadele gücünün düşük olduğu maçın ilk yarısının aksine karşılıklı gelişen ataklar vardı. Ancak karşılaşmanın 60. dakikasına kadar karşılıklı gelişen ataklar olmasına rağmen bir türlü maçta gol sesi çıkmadı. Dakikalar 61’i gösterdiğinde ise sahneye Serdar Karduman çıktı ve attığı mükemmel gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Van Büyükşehir Belediyespor bu golden sonra skoru korumaya yönelik oyunu soğuturken, Orhangazispor ise gol için zaman zaman rakip kaleye yüklendi. Ancak konuk takım Karakobraların katı savunma yaptığı mücadelede Orhangazispor  istediği golü bir türlü bulamadı. Maç Van Büyükşehir Belediyespor’un 1– 0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla Van Büyükşehir Belediyespor ligin 19. haftasında altıncı galibiyetini alarak puanını 23’e yükseltti.

PLAY-OFF İDDİASI SÜRÜYOR

Ligin 19. haftasında deplasmanda ilk galibiyetini alan Van Büyükşehir Belediyespor devre arasında yaptığı transferlerle Play-Off iddiasını da sürdürmeye devam ediyor.