Perakendeciler Karadeniz'de buluşacak

Türkiye Perakendeciler Federasyonu, Karadeniz PERDER ve Retail Türkiye işbirliğiyle düzenlenen Karadeniz Perakende Konferansı, PERDER üyeleri ile bölge üretici ve tedarikçilerinin katılımıyla Trabzon'da gerçekleştirilecek.

VAN 1.09.2014 17:02:23 0
Perakendeciler Karadeniz
Tarih: 01.01.0001 00:00

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Perakende Konferansları dizisi Karadeniz Bölgesi ile devam ediyor. Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) ve Retail Türkiye tarafından ortaklaşa düzenlenen Karadeniz Perakende Konferansı, 24-25 Eylül 2014 tarihlerinde Trabzon’da gerçekleşecek. Karadeniz PERDER’in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan konferansın ana başlığı “Perakendede Verimlilik”. Konferansta Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren PERDER üyeleri ile üretici, tedarikçi ve perakende sektörüne hizmet sunan firmalar bir araya gelecek. 

 

Yapılacak konferansla ilgili açıklama yapan TPF Başkanı Mustafa Altunbilek, “Verimlilik, bugüne kadar ülkemizde daha çok sanayi alanında önemsenen bir kavramdı. Ancak ekonomik gelişmelere paralel olarak, tüketici her geçen gün daha da seçici oluyor ve ticaretin seyrini değiştiriyor. Rekabetin artarak kârlılığın azaldığı bir dönemde, sürdürülebilir başarıyı elde edebilmek için perakendecilerin “verimlilik” kavramı üzerinde önemle durmaları gerekmektedir. İşte üyelerimiz, daha verimli mağaza yönetimi için neler yapılması gerektiği ile ilgili püf noktalarını 24 Eylül’deki Karadeniz Perakende Konferansı’nda bulabilecekler.” dedi.