Park halindeki araç alev alev yandı. VİDEO HABER

Van'da park halinde bulunan bir araç henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alev alev yanarak küle döndü.

VAN 21.08.2014 17:13:38 0
Park halindeki araç alev alev yandı. VİDEO HABER
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da üzerinde haciz bulunan ve uzun zamandan beridir park halinde olan araç henüz bilinemeyen bir nedenden dolayı alev alev yanarak kül oldu.

 

Cumhuriyet Caddesi Eski Vali Konağı arkasında boş bir arazide park halinde bulunan 65 EH 702 plakalı araçta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin uzun çalışmaları sonucu söndürülen araç demir yığınına döndü.

 

Araç sahibi Murat Saygı, “ilk eşimden boşanma davasından sonra aracıma haciz konuldu. Hacizden sonra biz bunu gelip götürmelerini talep ettik. Aracın hacizini kaldırma talebinde bulunduk, satıp parasını verelim diye, kaldırmayı kabul etmediler. Hacizli olduğu için gelip götürmelerini istedik, götürmediler, bende avukatlarına aracın anahtarını ve ruhsatını teslim ettim. Aylarca bekledik ama herhangi bir işlem yapılmadı daha sonra anahtar ile ruhsatı geri istedim vermediler. Aracın bana iadesi için dava açtım tam bu süreç başlarken aracı ateşe vermişler. Bende fotoğrafları bu şekilde çekip, yeni bir adli süreç başlatacağım.” İfadelerini kullandı.