Öz'ün sporcuları takım halinde birinci oldu

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü ve Milli Antrenör Ayhan Öz'ün sporcuları, büyük başarı elde etti. Vanlı boksörler Remzi Uyar, Bulut Haykır, Zafer Elesan ve Tugay Öner Van'a madalyalarla dönerken, aynı zam

VAN 16.11.2014 18:17:19 0
Öz
Tarih: 01.01.0001 00:00
             
         Türkiye Boks Federasyonu tarafından Sivas'ta düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler Boks grup şampiyonasında, Vanlı boksörler gösterdikleri üstün performansla bir kez daha göz doldurdu. Turnuvada tüm rakiplerini eleyen 60 kiloda Remzi Uyar, 64 kiloda Bulut Haykır ve 91 kiloda Zafer Elesan birinci olurken, 52 kiloda Tugay Öner ise üçüncü oldu. 

        TAKIM HALİNDE BİRİNCİ OLDULAR
         Söz konusu Vanlı boksörler takım halinde de birinci olarak, üç altın madalya almayı başardılar.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Takımı, Türkiye Boks Federasyonu tarafından Sivas'ta düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler Boks grup şampiyonasında, Vanlı boksörler büyük başarı elde etti. 

          Van'ı temsilen şampiyonaya 8 boksör ile katıldı. Bu turnuvada dört sporcu büyür başarı elde etti. Turnuvada tüm rakiplerini elemeyi başaran 60 kilodaki Remzi Uyar, 64 kilodaki Bulut Haykır ve 91 kilodaki Zafer Elesan birincilik madalyası alırken, 52 kiloda Tugay Öner ise üçüncülük madalyası elde etti.

          Şampiyonayı değerlendiren Milli Antrenör Ayhan Öz söz konusu başarının kendilerini çok sevindirdiğini ifade ederek, "Çok güçlü rakiplerimiz olmasına rağmen, sporcularımız ellerinden geleni yaparak, mücadelelerini finalde de gösterdiler. Boksörlerimiz Türkiye'nin büyük takımları ile karşı karşıya geldiler. Final karşılaşmalarını da kazanarak Van'a madalyalarla döndüler. Sporcularımı kutluyorum" dedi. Öz, ayrıca Vanlı boksörlere sahip çıkılması gerektiğini de sözlerine ekledi. 

 Bölge: Salih Deniz