Öztürk: Yeni projeleri açıklayacağız

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, kentin en büyük ilçesi olan 300 bin nüfuslu İpekyolu’nda yeni projeleri hayata geçireceklerini belirterek, “İstanbul’dan bazı belediyeler ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’

VAN 30.03.2017 11:05:04 0
Öztürk: Yeni projeleri açıklayacağız
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bölge gazetesi İmtiyaz Sahibi Cafer Karakoç, Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş ve Spor sorumlusu Salih Deniz’i makamında kabul eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, kentte önemli hizmetler sunmak için gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Van’ın en büyük ilçesi olan İpekyolu’nda önemli projeler hayata geçireceklerini belirten Öztürk, “Bu kapsamda siz gazetecilerle bir araya geleceğiz. İnşallah yeni projelerimizi sizler de en iyi şekilde kamuoyuna duyurursunuz. Amacımız halkımıza en güzel hizmeti sunmaktır” dedi.


       Kıştan yeni çıkılmasına rağmen bazı vatandaşlarda hemen yolları yamalama veya asfalt beklentisinin oluştuğunu gözlediklerini söyleyen Kaymakam ve Başkan Vekili Öztürk, “Biz geçici olarak belli bölgelerde küçük çaplı çalışmalar yaparak, sıkıntıları bir nebze gidermeye çalışıyoruz. Ancak tam manasıyla çalışabilmek için az bir zamana daha ihtiyacımız var. Çeşitli kardeş belediyelerle sıcak asfalt, yama ve diğer çalışmalarla ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Umarım yapılacak olan yeni çalışmalarımız halkımız tarafından da beğeni toplar. Sadece belediyelerin yapması gereken yol, kaldırım, asfalt gibi çalışmalarla ilgilenmiyoruz. Kültür sanatından, eğitim çalışmalarına kadar birçok alanda hizmetler sunmaya çalışıyoruz” diye konuştu.


       Yakın bir zaman içinde yeni bir hizmet binasına taşınmayı düşündüklerini anlatan Öztürk, “Mevcut binamız belediye hizmet binası için elverişli değil. Yeni bir bina yapmak da külfetli. Büyük ihtimalle yeni bir binayı kiralama yöntemi ile belediye hizmet binası yapabiliriz. Henüz net bir durum yok. Önümüze bakıyoruz. Gerekli araştırmalardan sonra kararımızı vereceğiz” ifadelerini kullandı.