Öztürk, kırsaldaki çalışmaları yerinde inceledi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ilçe kırsalındaki mahallelere ziyaretlerde bulunarak, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

VAN 17.08.2018 11:39:16 0
Öztürk, kırsaldaki çalışmaları yerinde inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Merkeze uzaklığı 47 km olan Ağzıkara, 51 km olan Yukarı ve Aşağı Güneyce, 28 km olan Aktaş Mahalleleri’ne gerçekleştirilen ziyaretlerde belediye tarafından verilen hizmetler, Başkan Vekili Öztürk ve ilgili birim müdürlerince bizzat yerinde incelendi.

 

          Renkli kilit taşı çalışmaları, yol yapım-bakım-onarım çalışmaları, okul ve cami bahçelerinin bakım-onarımı, cami ve taziye evleri desteği-tadilatı yapılan yerlerde incelemelerde bulunan Öztürk, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, çözümler için görüş alışverişinde bulundu.  

 

 

     "HİZMETİN SINIRI YOK"
Öztürk burada yaptığı açıklamada hizmetin yeri, zamanı ve sınırı olmadığı bilinciyle hareket ettiklerini vurgularken, Van Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelere uzanan ana caddelerdeki asfaltlama hizmeti ile İpekyolu Belediyesi’nin kilit taşı uygulamalarının birleşmesi sonucu ortaya çıkan güzel tablodan duyduğu memnuniyeti belirterek Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Murat Zorluoğlu’na teşekkür etti. 

 


         Bayrama sayılı günler kala gerçekleşen kırsal mahallelerdeki ziyaretler esnasında  çocukları da unutmayan Başkan Vekili Öztürk çocuklarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi ve bayramlarını kutladı.
Öztürk ayrıca taziyesi olan bir aileye de ziyarette bulunarak başsağlığı dileğinde bulundu.