Öztürk, çalışmaları yerinde inceliyor

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, ilçe genelinde yapılan sokak düzenlemeleri ve çalışmalarını yerinde inceledi.

VAN 3.11.2017 09:42:55 0
Öztürk, çalışmaları yerinde inceliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Şemsiyeli Sokak ve Kültür Sokak ile başlayan butik sokaklar projesinin 3. ve 4. Ayağı olan Kuş Kafesi ve Ercişli Emrah Sokaklarında incelemeler yapan Başkan Vekili Öztürk, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

   Yol, kaldırım, aydınlatma ve mimari tasarımlarıyla farklı konseptler içerecek sokaklardaki çalışmaların Kasım ayı sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

   Sonrasında yaya ve araç trafiğinin çok yoğun olduğu Sarı Murat sokaktaki çalışmaları inceleyen Öztürk, burada da yetkililerden bilgi aldı.

   75 metrelik yol boyunca eskiyen yol ve kaldırımların sökülmesinin ardından çift taraflı andezit kaldırımların döşeneceği sokağın hafta sonuna kadar hizmete açılması planlanıyor.

  Öztürk'ün, incelemeleri sırasında sohbet ettiği vatandaş ve esnaflar, yapılan  çalışmaların ilçenin gelişmesi  ve güzelleşmesine olan katkısından duydukları memnuniyeti ilettiler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi