Öztürk çalışmaları inceleyip bilgi aldı

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, iki ayrı mahalleye gerçekleştirdiği ziyaretlerde, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

VAN 22.09.2018 10:16:23 0
Öztürk çalışmaları inceleyip bilgi aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
    İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Öztürk ilk ziyaretini Bostaniçi TOKİ sakinlerinin yıllardır sorunu olan 1.5 km uzunluğundaki Huzur Caddesi’ni işgal eden 40 ahır ve 750 m uzunluğundaki duvarları yıkılarak genişletilen yola gerçekleştirdi.

   Ardından merkeze uzaklığı 11 km olan Kıratlı Mahallesi’ne geçen Başkan Vekili Cemil Öztürk, burada da yaptığı incelemelerde ekipler tarafından 5 bin metrekare kilit taşı uygulanan işlemler hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

   Her iki mahalledeki incelemelerin ardından vatandaşlarla sohbet eden Öztürk, ihtiyaç ve talepleri dinleyerek, çocuklara yaş gruplarına ve ilgi alanlarına göre çeşitli hediyeler verdi.

  Öztürk, Belediyenin vatandaşların hayat standardını yükseltmek ve kolaylaştırmak adına yer, zaman, uzaklık tanımaksızın yaptığı çalışmalarına yenilerini ekleyerek aralıksız devam edeceklerini de sözlerine ekledi.