ÖZNUR ÇALIK, VAN BÜYÜKŞEHİR'İN EĞİTİM MERKEZİNİ GEZDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Eğitim Merkezini ziyaret etti.

VAN 14.11.2017 17:29:44 0
ÖZNUR ÇALIK, VAN BÜYÜKŞEHİR
Tarih: 01.01.0001 00:00

Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Sürekli Eğitim Merkezini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Gezi ve İncelemelerde bulunmak üzere Van'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık İpekyolu İlçesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan 14 derslikli 900 öğrencisi bulunan Sürekli Eğitim Merkezini ziyaret etti. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ile birlikte sınıfları gezen Çalık öğrencilere üniversiteye hazırlık ek kaynak kitapları dağıtarak bir süre sohbet etti.
"Burada olmak beni çok mutlu etti. Gerçekten konuştuğum tüm gençler çok zeki ve idealleri olan insanlar. Onları böyle azimli görmek beni de sevindirdi. Eğitim merkezide çok teknik ve modern bir yer olmuş. Bence bu merkez tüm belediyelerimize örnek olacak bir yer. Bugünde gençlerimize yeni kaynaklar geldi. Bu kitapları dağıtmakta bana nasip oldu. İnşallah tüm gençlerimiz hayallerindeki mesleklere en kısa zamanda ulaşır. Ben buradan büyükşehir belediyesine bu hizmeti için çok teşekkür ediyorum" dedi.
Öznur Çalık'ın etüt merkezi ziyaretine Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, AK