Özhaseki Van’da vatandaşlarla iftar yaptı

Van Merkez İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinin temel atma töreni için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, iftar çadırında vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

VAN 26.05.2018 11:41:58 0
Özhaseki Van’da vatandaşlarla iftar yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Tuşba İlçesi İskele Mahallesindeki temel atma törenin ardından Van Güçbirliği Platformu toplantısına katılan Bakan Mehmet Özhaseki, daha sonra Büyükşehir ile İpekyolu belediyelerince Cumhuriyet Caddesi üzerine kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. 

   İftar öncesinde vatandaşlara hitap eden Bakan Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 15 yılda sessiz devrim gerçekleştirdiklerini söyledi.

   Özhaseki, “Bu dünyaya kimse dilekçe vererek gelmiyor. Allah takdir ediyor ve istediği zaman istediği mekânda dünyaya getiriyor insanoğlunu. Gitmek istediğinde de gitmek istiyor musun diye sormuyor. İmtihan ikisi arasındaki zaman dilimindedir. Hayır mı şer mi işledik. Allah tek tek bu dünyadayken yaptıklarımızın hesabını soruyor. Önemli olan eserler ortaya koyabilmek. Erdoğan önderliğinde ekip olarak 15 yılda sessiz devrim gerçekleştirdik. Her alanda çok önemli işler yaptık. Bu ülkede insanların inançları üzerindeki baskıları kaldırarak, kötülükleri gidererek, demokrasiyi zenginleştirerek yaptık. Hepimizin dikkat etmesi gereken nokta var. Gönül coğrafyamız üzerinde oyunlar oynanıyor. Huzur bırakmadılar, birbirlerine düşürdüler bu ülkeleri. Oralarda kan ve gözyaşı var. Türkiye üzerinde de denemeler yaptılar. Bunları biliyorsunuz. PKK, FETÖ, DEAŞ ile bizim de huzurumuzu kaçırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Mülteciler geldiği zaman kapısını açan bir toplum var oda Türkiye. Garibanlara yardım eden ülke Türkiye. Avrupa ülkeleri mülteciler gelmesin diye tel örgüler çekiyor. Allah birliğimizi bozdurmasın. Huzurumuza kast edenlere fırsat vermesin.” diye konuştu. 

    Bakan Özhaseki’ye AK Parti Van Milletvekilleri Beşir Atalay, Burhan Kayatürk, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın’da eşlik etti.