Özalplı Çiftçiler Tarım Fuarı'na Gitti

Van'ın Özalp İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 13 çiftçiyi Erzurum'da düzenlenen '4.Doğu Anadolu Tarım Fuarı'na gönderdi.

ÖZALP 27.05.2012 12:29:18 0
Özalplı Çiftçiler Tarım Fuarı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'ın Özalp İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 13 çiftçiyi Erzurum'da düzenlenen '4. Doğu Anadolu Tarım Fuarı'na gönderdi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, günümüz tarımında kullanılan araç ve ekipmanları daha yakında takip etmek için düzenlediği bir organizasyonla 13 çiftçiyi Erzurum'daki fuara gönderdi. Bölgede yaptıkları tarım üretimiyle örnek çiftçi seçilen 13 kişi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Faruk Akdoğmuş ile Özalp Ziraat Odası Başkanı Şayettin Ceylancı katıldığı bir törenle gönderildi. Çiftçilerin günümüzdeki modern tarım alanında kullanılan araç ve ekipman alanındaki gelişmeleri takip edecekleri yerlerden birinin de fuarlar olduğunu belirten Aydoğmuş, "Biz bu amaçla gerçekten tek işi tarım olan ve ilçenin tarımına büyük katkısı olan 13 çiftçimizi bu yıl Erzurum'da dördüncüsü düzenlenen 'doğu Anadolu Tarım Fuarı'na gönderdik. Ülkemizdeki tarımın daha iyi yapılabilmesi ve yeni gelişmeleri görmeleri için çiftçilerimizi gönderdik. Çiftçilerimiz 2 gün boyunca fuarı gezerek yenlikler konusunda bilgi sahibi olacaklar" dedi.