Murat Durmaz: Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir işimiz yoktur

Özalp Belediye Başkanı Murat Durmaz, sorunları dinlemek ve öneriler almak amacıyla geniş katılımlı halk toplantısı gerçekleştirdi.

ÖZALP 24.09.2013 18:23:58 0
Murat Durmaz: Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir işimiz yoktur
Tarih: 01.01.0001 00:00
Özalp Belediye Başkanı Murat Durmaz, sorunları dinlemek ve öneriler almak amacıyla geniş katılımlı halk toplantısı gerçekleştirdi.
 
Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Durmaz’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı M.Salih Gazioğulları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Fen İşleri Müdürü Şinasi Car, Yazı işleri Müdürü Haşim Alır, mahalle ve köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Özalp Belediye Başkanı Murat Durmaz, son 1,5 ayda yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Bugüne kadar yapılan tüm çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdiklerini, gelen öneriler doğrultusunda hizmetlerine yön verdiklerini dile getiren Başkan Durmaz, “ Şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile 4 yılı geride bıraktık. Halkımızın bizlere verdiği yetkiyi suistimal etmeden, hesap verilebilirliği ön planda tutarak hizmet ettik. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir işimiz yoktur. Anlımız açık bir şekilde bir dönemi geride bırakıyoruz. Bu dönemin son toplantısında 1,5 ay gibi kısa sürede yaptığımız 2 ayrı köprü, 2 adet modern kavşak, mahalle, sokak yollarında taş döşeme çalışması, yeni su kaynağının getirilerek 24 saat boyunca ilçeye su verebilme imkanına kavuşma müjdelerini sizinle paylaşmak istedik. Ayrıca İstasyon Mahallesi’nde oluşan yeni yerleşim yerlerinin faydalanabilmesi için sondaj çalışmaları yaptık. Doğu Anadolu Bölgesi’nde ikinci proje seçilen hayvan pazarı ve mezbahane için ihaleyi yaptık, en kısa süre içerisinde de yapımına başlayacağız.” dedi.
 
Başkan Durmaz’ın konuşmasının ardından mikrofon katılımcılara verildi. Vatandaşlar, Başkan Durmaz’ın bugüne kadar yaptığı çalışmalar sayesinde ilçenin Van’ın en güzel ilçesi konumuna geldiğini belirterek teşekkür ettiler. Toplantı, vatandaşlarına soru ve önerilerinin cevaplanmasının ardından son buldu. Başkan Durmaz, toplantıya gelen tüm vatandaşlarla kapıda tokalaşarak uğurladı.