Öğretmen ve öğrencilerden Eş Başkan Çoban'a ziyaret…

Sevgili Öğretmenim Anaokulu öğretmen ve öğrencileri Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Hatice Çoban'ı makamında ziyaret etti.

VAN 26.02.2015 17:28:58 0
Öğretmen ve öğrencilerden Eş Başkan Çoban
Tarih: 01.01.0001 00:00
            Sevgili Öğretmenim Anaokulu öğretmen ve öğrencileri Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Hatice Çoban'ı makamında ziyaret etti. 

              Öğretmen ve öğrenciler Eş Başkan Çoban'a çiçek ve yaptıkları resimleri hediye etti. Öğretmen ve öğrencileri makamında kabul eden Eş Başkan Çoban öğrencilerle tek tek ilgilenerek kendilerine hoş geldiniz dedi. Daha sonra öğretmen ve öğrencilerle birlikte başkanlık makamında oturan Eş Başkan Çoban burada öğrencilerle sohbet etti. 

               Öğrenciler tarafından sorulan soruları cevaplayan Eş Başkan Çoban bir öğrencinin, çocuklara yönelik parkların eksikliği ve belediye olarak çocuk yapma projelerinin olduğu sorusunu yanıtlayarak, "Bu yıl içerisinde belediye olarak çocuklarımız için parklar yapacağız" dedi. Belediyecilik konusunda da çocuklara açıklamada bulunan Eş Başkan Çoban, çocuklar tarafından yapılan ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ve bugüne kadar yapılan ziyaretlerden en keyifli ziyaretin bugün yapılan ziyaret olduğunu söyledi.
Eş Başkan Çoban daha sonra içerisinde çeşitli hediyelerin bulunduğu paketleri çocuklara verdi.

 Bölge Gazetesi Haber Merkezi