Öğrencilerden anlamlı konser

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencileri Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu (YADAT) 'Sen de katıl destek ol' şiarıyla konser düzenliyor. Dar gelirli öğrencilere yardımcı olmak amacıyla düzenlenen konserde Mem Ararat ve Koma Siya R

VAN 27.02.2015 17:15:50 0
Öğrencilerden anlamlı konser
Tarih: 01.01.0001 00:00
Dar gelirli öğrencilere yardımcı olmak amacıyla Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Yardımlaşma ve Dayanışma Topluluğu (YADAT) tarafından 1 Mart’da Saat: 17.30’da Diren Düğün Salonu'nda konser düzenlenecek. Konsere katılımın yüksek olması beklenirken, konserde Mem Ararat ve Koma Siya Roje sahne alacak.

HERKES DAVETLİ

Yaptıkları etkinlikler hakkında gazetemize bilgi veren YADAT Başkan Yardımcısı Hüseyin Biçer, “Dar gelirli öğrencilere yardım etmek amacıyla bu düzenlediğimiz 3. Konser. Şimdiye kadar düzenlediğimiz konserlerden gelen gelirlerle 15 öğrenci arkadaşımıza yardım ettik. Ancak dar gelirli öğrenci arkadaşlarımızın sayısı çok olduğu için bu tür etkinliklerin sayısını da artırmamız gerektiği inancındayım. Bu duyarlılığı kentteki Sivil Toplum Örgütleri’de göstermeli diye düşünüyorum. Bu nedenler tüm duyarlı vatandaşlarımızı ve öğrenci arkadaşlarımızı bu konsere bekliyoruz”şeklinde konuştu.

Haber: Fazıl ERÜŞ