Odabaşı'ndan Ak Parti Teşkilatlarına ziyaret…

Van'ın Kadın Milletvekili Aday Adaylarından biri olan Semra Odabaşı seçim çalışmaları kapsamında başta Ak Parti İl Başkanlığı olmak üzere, İpekyolu, Tuşba İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları ile Gençlik Kolları Başkanlıkları

VAN 26.02.2015 20:13:42 0
Odabaşı
Tarih: 01.01.0001 00:00
               7 Haziran'da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Seçimleri kapsamında özellikle Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan isimler çalışmalarını sürdürüyor. Van'da Kadın Milletvekilleri arasında dikkat çeken isimlerden biri de Eğitimci Semra Odabaşı. Van'ın özellikle kültür-sanatına yönelik yaptığı çalışmalarla ve yine kadınlara yönelik birçok aktif çalışmaları ile gündeme gelen Semra Odabaşı, bu seçimlerde Ak Parti'den aday adaylığı başvurusunu yapmıştı. 

              ODABAŞI: "GELİŞMEYE AÇIK OLMALIYIZ"
             Başvuru sonrası ziyaretlerine ağırlık veren Semra Odabaşı, Ak Parti İl Başkanı Zahir Soğanda'yı ziyaret etti. İl Başkanlığı ziyaretinde inovasyon yapma gerekliliğine vurgu yapan Odabaşı, "Eğer inovasyon yapmazsak, değişime açık olmazsak, kendimizi tekrarlamak olur ki, bu çok yanlış olur. Bizim artık bilgimizi mutlaka bir tasarımla yeni bir paradigmaya dönüştürmemiz gerekir" dedi.

             Daha sonra İpekyolu İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek Rasim Aslan ile görüşen Semra Odabaşı, "Kadınlar artık toplumda ve iş dünyasında büyük başarılara imza atıyor. Birkaç gün önce ağırladığımız İzmirli iş kadınlarının her birinin yanında çalıştırdığı çalışan sayısını duyunca neden biz de öyle olmayalım diye düşündüm. Dünyanın 10. Büyük ekonomisinden biri olmayı hedefleyen ülkemizin bu amaca ulaşması için kadınların gücüne her şeyden çok ihtiyaç vardır. Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınlarımızın girişimci ruhunu israf etmemeliyiz. İlimizdeki kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politikalar belirlenmesi ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine rehber olunması gerektiğine inanıyorum" dedi. 

               Odabaşı, daha sonra Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıklarını ziyaret etti. Burada da teknolojik anlamda bilgiye ve yeni üretime açık bir nesilin yetişmesi için çabalamak gerektiğini dile getiren Semra Odabaşı, uygulamalı yeniliklere açık olunması ve bu anlamda seferberlik başlatılması gerektiğine dikkat çekti.  

  Bölge: Burhan Ergin