Öcalan'ın kardeşinden flaş Erdoğan çıkışı

ERDOĞAN'A DARBE YAPMAK İSTEDİLER

VAN 20.08.2014 11:29:48 0
Öcalan
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Abdullah Öcalan'ın kardeşi ve 20 yıla aşkın PKK'nın silahlı kanadında üst düzey görevler üstlenen Osman Öcalan, barışı istemeyenlerin Recep Tayyip Erdoğan'a darbe yapmak isteğini söyledi. 

Star'da yer alan habere göre; Öcalan, sorunun çözümünü istemeyen bazı güçlerin bulunduğunu ve bunlar arasında bazı PKK yöneticileri de olduğunu söyledi.

Büyük sorunları çözecek

Barışı istemeyenlerin halka hesap vereceğini ve kaybedeceğini sözlerine ekleyen Öcalan “Türkiye’deki değişimi Erdoğan yaptı. Ben öyle inanıyorum ki, Cumhurbaşkanı olan Erdoğan büyük sorunların çözümüne imza atacaktır. Türkiye’nin yüzde 50’sinin üzerinde oyunu alan bir lider süreci de devam ettirir. Barışa karşı olanlar Erdoğan’a darbe yapmak istedi. Ançak Türkiye bunları aştı. Kürtler içinde de barış karşıtı olanlar var. Erdoğan ve Öcalan barışa her zamankinden daha yakın” dedi.

Dağa göndermem

Diyarbakır’da çocukları dağda olan annelerin taleplerinin dikkate alınmasını isteyen Öcalan, “Ben dağda iken bize de anne ve babalar geldi. Çocuklarıyla görüştürdük ve dönmek isteyenler karşı olmadık. Şu an bir barış süreci var. Annelerin bu isteği göz ardı edilmemeli” dedi. Barış sürecinin devam ettiğini belirten Öcalan, “Ben çocuklarımı dağa göndermem” dedi. Öcalan, “Şu an barış süreci devam ediyor. Neden çocuklar dağa çıksın” diye konuştu.