Nusra'dan rehin alınan 45 BM askeri hakkında açıklama

Şam ehli ve bütün İslam aleminin emekleri ve fedakarlıkları bosa gitsin diye, Orta Afrika'daki Müslümanların katledilmesi.Birleşmiş Milletlerin Arakan'da her kesin önünde olan katliamlara sessiz kalması, hatta katliamları durdurmak için hi

VAN 31.08.2014 10:53:10 0
 Nusra
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Nusra'dan rehin alınan 45 BM askeri hakkında açıklama

Şam ehli ve bütün İslam aleminin emekleri ve fedakarlıkları bosa gitsin diye, Orta Afrika'daki Müslümanların katledilmesi.Birleşmiş Milletlerin Arakan'da her kesin önünde olan katliamlara sessiz kalması, hatta katliamları durdurmak için hiç bir sey yapmaması. 
İsrail işgali altında bulunan Suriye'nin Golan Tepeleri çevresinde yaşanan şiddetli çatışmalarda Nusret cephesi ve bazı muhalif grupların sınır kapısını ele geçirmesi akabinde BM gücüne (UNDOF) bağlı 45 askerinde Nusret Cephesi tarafından rehin alındığı açıklanmıştı.

Bismillahirrahmanirrahim

Nusret Cephesinin Suriye'de Golan tepelerinde alı konulan 45 (UNDOF) BM Barış gücü askeri hakkında basın açıklaması.

Allah'a cok şükürler olsun ki bize insanlar arasìnda adaletle hükmetmeyi emretti ve bize herhangi bir saldırıya karsı aynı şekilde karşılìk verme hakkı tanıdı.

Allah'ın selamı rahmet peygamberi Hazreti Muhammed ve ashabının üzerine olsun.

Yaklaşık üç yıldan fazla bir süredir Şam'da Nusayrilere İslam düşmanlarına karşı olan mübarek cihatta, Şam ehli bu süre zarfında çok sayıda Şehit verdi, mallarından oldu ve hala çok büyük fedakârlıklar yapmaktadır.

Nusayrileri karsı durmak icin silahlarının ve mühimmatlarının az olmasına rağmen mücahidler mücadele ediyor ve etmeye devam edecekler.

Hasbin Allah ve nimel vekil. Suriye devriminin başladığı günden beri Birlesmis Milletler Şam ehlinin yanında oldu ve Nusayri rejminin karşında yer aldı. Ancak Birlesmis Milletler Şam ehline sadece laf ve boş vaarlerde bulundu.

Suriye rejmi masum halka, yaşlı kadın ve erkeklere, çocuklara saldırdı. Bu saldırılarda rejim güçleri her türlü silahları kullandı. Müslümanları kimyasal silahlara vurdular vicdanları sızlayıpta bir karar almadılar,

Onlara masumların canını alan varil bambaları,hapishanedeki mahkumların işkence resimleri,onlarca kadın ve cocuk katliamları,milyonlara mülteci bunların arasında yiyecek, yemek, barınacak, bir yer bulamayan bütün bu katliamlara rağmen Birleşmis milletler harekete geçmedi ne bir karar aldı ne de bu Nusayri rejminin Şam ehline düzenlediği katliamları durdurmak için bir şey yapmadı.

Buna karşı Birlesmis Milletler oy birligi ile Mücahitlere karşı bir çok karar aldı ancak bu mücahitler Şam ehline zulüm eden Nusayri rejmine karşı canları, ruhları ve malları ile mücadele etmek icin Şama geldi.

Nusret Cephesine ceza ardına ceza verdiniz. Terör listesine eklediniz ancak bütün yaptıklarınız bizim cihad azmimizi arttırdı

Esed rejmi askerleri ve Nuseyrilere karsı azmimiz bir kat daha arttı. Her kim mazlumdan ve masumlardan yana olur onu korursa o terörist olur.

En son olarak el Nusra'yı Birlesmis Milletlerin yedinci bendi aktına aldınız. Şam ehlinin cihadına dogrudan dogruya vurulan bir darbe daha. Şam ehlini vurmak için hazırlıklar sonrası ülkeler ile koalisyonlar kurdunuz.

Mücahitlerin yapmaya çalıstığı ümmet projesini vurmaya çalıstınız. Şam ehli ve bütün İslam aleminin emekleri ve fedakarlıkları bosa gitsin diye rejim ayakta tutmak için destek verdiniz.

Şam ehli ve bütün İslam aleminin emekleri ve fedakarlıkları bosa gitsin diye, Orta Afrika'daki Müslümanların katledilmesi.Birleşmiş Milletlerin Arakan'da her kesin önünde olan katliamlara sessiz kalması, hatta katliamları durdurmak için hiç bir sey yapmaması.

İisrail Gazze'yi günlerce bombaladı ancak kimse BM'nin yedinci faslını İsrail'e karsı dile getirmedi

Suriye Rejminin ve ortaklarının Hizbullah ve yandaşlarının Suriye 'degünlük hale gelen katliamlarını durdurmak icin kimse yedinci fasldan bahsetmedi.

Şunu herkez iyi bilsin özelliklede Müslümanlar bu tür kararlar sadece Müslünanlara karsı alınır ki Müslümanlar sürekli Batı'yı izlesin. Batı her zaman bizim yer altı zenginliklerimizi aldı bu kararlar sayesinde biz bütün bu zülümlere karşı ve Birlesmis Milletlerin Suriye meselesinde çok pasif olmasından dolayı El nusra Cephesi bir operasyon yaparak 45 Brlesmis Milletler (UNDOF) askerini alı koydu.

Bu askerler Şam ehline zorla 1974'de kabul ettirildi. Bu askerler İsrail'in sınırını koruyordu. Müslümanların topraklarını zorla işgal eden İsrail. UNDOF askerlerinin Esed rejmi askerlerinin kolaylık göstermesi ile karantina bölgesine girmelerine izin verdi.

Esed askerleri burada Müslüman kardeşlerimizi Şehit etti.
Şunu herkes iyi bilsin ki alı konulan askerler güvenli bir yerde ve sağlık durumlarıda cok iyi..Biz onların ne ihtiyaçları varsa temin ediyoruz.





ISLAH HABER