Muradiye'de şiir ve müzik dinletisi…

Van Şair ve Yazarlar Birliği ( VAYAB ) sanatsal faaliyetlerine son hızla devam ediyor. Muradiye Kaymakamlığı ve VAYAB'ın organizasyonu ile Çarşamba günü şiir ve müzik dinletisi gerçekleşecek.

VAN 10.03.2018 10:50:22 0
Muradiye
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Daha önce Erciş, Gevaş, Tuşba ve Van merkez de dahil olmak üzere, bir çok kez şiir ve müzik dinletisi etkinlikleri düzenleyen VAYAB, şimdi de Muradiye ilçesinde şiir ve müzik organizasyonuna hazırlanıyor.
Muradiye Kaymakamlığı ve VAYAB'ın ortaklaşa düzenleceği şiir ve müzik etkinliği için Van'dan güçlü bir kadro Muradiye' ye çıkarma yapıyor.
   14 Mart Çarşamba saat 17:00'de Kazım Karabekir Lisesi Konferans Salonunda düzenlenecek olan şiir ve müzik etkinliğine; Prof.Dr.Zeki Taştan, Doç.Dr. Erkan Düz, Ümit Kayaçelebi, Mehmet Feyat, Orhan Demirtaş, Yaşar Adıyaman, Mustafa Işık, Muhsin Öztopçu, Yılmaz Şit, Bişar Ulutaş, Hakan Pütün ve ses sanatçısı Ali Gündüz katılacak.
   VAYAB Başkanı Yaşar Adıyaman, söz konusu dinletiye bütün Muradiye halkı davetli olup, Sanatseverlerin bu dev organizasyona katılması bekleniyor.