Muhtarlardan VASKİ Müdürü Gezgen’e ziyaret…

Tuşba İlçesi Mahalle Muhtarları, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Abdulvehap Gezgen' i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Mahallelere yönelik sorunlarında aktarıldığı ziyarette VASKİ daire

VAN 21.02.2017 18:28:39 0
Muhtarlardan VASKİ Müdürü Gezgen’e ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00
    İskele Mahallesi Faik Önay, Tuşba ilçesi muhtarları adına VASKİ Genel Müdürü Abdulvehap Gezgen' e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

   Mahallelerine yönelik sorunlarında tartışıldığı ziyarette VASKİ'nin yeni yapılanmayla birlikte güçlü bir kadrosu olduğunu ve başarılı çalışma yapılacağını inandığını belirten İskele Mahallesi Faik Önay “Eski belediye çalışanıyla birlikte Özel İdare çalışanları bir arada çalışıyor. Eski Belediye çalışanları Van merkezini iyi bilmekte. Özel İdare çalışanı kırsal kesimleri iyi bilmektedir. Bu 2 değişik kurum çalışanlarının bir arada iyi çalışma yapacaklarını inanıyorum” dedi.

 

   “DENEYİMİMİZİ, HALKA HİZMET SUNMAK İÇİN SÜRDÜRÜYORUZ”

   VASKİ Genel Müdürü Abdulvehap Gezgen ise, “Mahalle muhtarlarımızın destek amaçlı ziyaretleri bizleri daha da memnun etmektedir. Bizler halkımıza hizmet için getirildiğimiz bu görevde, hizmet ayağımızın vazgeçilmezlerisiniz. Sizler mahallelerdeki sorunlara hakim ve bize bu sorunları aktarmakta yetkilisiniz. Kapımız her zaman olduğu gibi bugünden sonra da açıktır. Hizmet yapmak amaçlı yeni çalışma sezonunda el birliğiyle birlikte başarılı hizmetler yapacağız. Halkımıza hizmet vermek için yıllarca çalışma deneyimimiz oldu. Bu deneyimimizi halka hizmet vermek için sürdürüyoruz. VASKİ’nin hizmetini İran sınırından Erçiş’in en ücra yerine kadar götürme mecburiyetimiz var. Bu hizmeti yapmak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Yeni çalışma sezonuna girmeden önce sizlerin sorunları yazılı olarak aktarmanızı ve buna göre öncelikli hizmetimizin ilk etabını başlatacağız. Van için diğer bir fırsat, Van için hizmet vermek amaçlı çabalayan bir Valisi var. Kendisiyle ne zaman görüşsek her türlü desteği vermektedir” şeklinde konuştu.

   Gezgen, ziyarette bilinçli su tüketimi konusunda da uyarılarda bulunarak, “Eski köyler, şimdi mahalle oldu. Bu yeni mahallelerimizin çoğunda abonelik henüz yok. Bir çok abone ya da abonemiz olmayan evlerde kışın su donmasın diye suyu boşa akıtmaktadır. Ya da yaz mevsimiyle birlikte içme suyuyla bahçe sulaması yapılmaktadır. O yüzden bilinçli su tüketilmesini salık veriyoruz” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi