Muhtarlardan, Kaymakam Uçar’a ziyaret…

Tuşba Mahalle Muhtarları, Kaymakam Meral Uçar’a çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

VAN 9.11.2017 18:14:27 0
Muhtarlardan, Kaymakam Uçar’a ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Van’ın Tuşba ilçesindeki mahalle muhtarları, Kaymakam Meral Uçar’a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

   Tuşba ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarları, yaptığı hizmetler ve halkla olan iyi ilişkilerinden dolayı Kaymakam Meral Uçar’ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

    Kasımoğlu Muhtarı Hikmet Yücebaş, Mollakasım Muhtarı Nihat Altaşlı, Ağartı Muhtarı Ekrem Günini, Yeniköşk Muhtarı Ömer Aktaş mahallelerine Tuşba Kaymakamlığının Kırdes projeleri kapsamında İki milyon Türk lirası harcanarak yapılan 3.4 km sıcak asfalt kaplama ve 25.000 metrekare kilitli parke taş kaplama yol çalışmalarının tamamlanmasından dolayı ve Yeşilsu Muhtarı Tunay Balkış ise mahallerinde yapılan diğer çalışmalardan dolayı Tuşba Kaymakamı Meral Uçar’a teşekkürlerini ilettiler.

    Kaymakam Uçar’ın göreve başlamasından sonra yaptığı çalışmaların muhtarlar ve halk tarafından takdirle karşılandığı ifade eden mahalle muhtarları  “İlçemize yaklaşık 1 yıldır atanmış olan Kaymakam Meral Uçar Hanımefendi İlçeye ait tüm mahallelerde vatandaşların sorunlarını birebir dinleyip çözüm bulma noktasında çaba sarf etmektedir. İlçemizdeki tüm kurum müdürleriyle, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli yaptığı çalışmalar muhtarlar ve halkın çoğunluğu tarafından takdire şayan görülmektedir. Kaymakamımızın muhtarlara ve halka gösterdiği sevgi ve saygıdan dolayı ilçe mahalle muhtarları olarak teşekkür eder, gelecekte de hizmet için daha ileri makamlarda ilçemizi ve memleketimizi temsil etmesini temenni ederiz dediler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi