Muhtardan, aile sağlık merkezi için teşekkür…

Van’ın Şemsibey Mahallesi Muhtarı Nadir Aydoğmuş, mahallelerine Aile Sağlık Merkezi yapılmasından dolayı İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

VAN 17.10.2018 11:10:12 0
Muhtardan, aile sağlık merkezi için teşekkür…
Tarih: 01.01.0001 00:00
      Daha önce defalarca müracaat etmelerine rağmen Şemsibey Mahallesi’ne Aile Sağlık Merkezi yaptırılamadığını belirten Muhtar Nadir Aydoğmuş, İl Sağlık Müdürlüğüne müracaat ettikten sonra, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan’ın bu taleplerine duyarsız kalmadığını belirtti.

 

 

       Sağlık Müdürü Akdoğan, tarafından kısa süre mahallede incelemelerde bulunuldu ve inceleme sonrası dört birimlik aile sağlık merkezi yaptırma kararı verildi.

 

 

      Sağlık Müdürü Nevzat Akdoğan’a teşekkür eden Muhtar Nadir Aydoğmuş, "Vatandaşlarımızın Aile Sağlık Merkezi talebini kısa sürede yerine getiren Sayın İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Nevzat Akdoğan’a teşekkür ediyorum. Halkımız artık hastaneye gitmeden mahallemize yapılan Aile Sağlık Merkezinden yararlanarak daha iyi şartlarda hizmet alabilecekler" dedi.

 

 

         İl Sağlık Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada ise vatandaşların daha kaliteli bir sağlık hizmeti alabilmesi adına sağlık müdürlüğü olarak söz konusu mahalleye dört birimden oluşan Aile Sağlık Merkezi yapıldığı vurgulandı.



izmir escort