Müdür Sünnetçioğlu’ndan, Bahçesaray’da hastane ziyareti…

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnnetçioğlu, Bahçesaray ilçe Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Ziyarette Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Bahadır Öndeş, Başkan Yardımcısı Dr. Adem Erginoğuz da hazır bulu

VAN 22.11.2018 14:03:14 0
Müdür Sünnetçioğlu’ndan, Bahçesaray’da hastane ziyareti…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bahçesaray Devlet Hastanesi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve  (ASM) Aile Sağlık Merkezlerini gezerek sağlık hizmeti hakkında hastane idarecileri ve çalışanlarından bilgi aldı. 

   İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnnetçioğlu, sağlık alanındaki çalışmalar kapsamında  ilçelere hizmet vermeye devam edildiğini belirterek, “Sağlık Bakanlığı talimatları doğrultusunda başlatılan yatırımlar kapsamında ilçemizde 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonları ile  Aile Sağlığı Merkezleri yeni yapılan hizmet binasında personelin mevcut koşullardan daha verimli ve ferah bir ortama kavuşturabilmek adına gerekli çalışmalarımız devam etmektedir. Bahçesaray ilçesi, ilimize 110 km uzaklıktadır. Bu anlamda kış şartları çetin geçiyor. Mevcut sağlık alanında eksiklik yaşanmaması için hastanemiz Halk Sağlığı Aile Sağlık Merkezimiz ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde mevcut konumu ve eksikleri ile ilgili tespitler yapmak için ve bundan sonraki yapılacak faaliyetlerimizi hızlandırmak amacıyla çalışmalarımız deva ediyor. İlçemizde vatandaşımıza verilecek her türlü hizmetin en iyi düzeyde olmasını  arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

    Hasta ziyaretinde de bulunan Doç. Dr. Sünnetçioğlu, en büyük yatırımın insan sağlığına yapılan yatırım olduğunu belirterek, “Sağlık merkezlerimize hızla yenilerini ekleyerek, hastalarımıza daha hızlı hizmet verilmesini amaçlıyoruz. Yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdik. Burada sağlık çalışanları ve hastalarla sohbet ederek, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunduk” diye konuştu.