Müdür Ceylani, İnanç'ı makamında ağırladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

VAN 5.02.2015 17:22:11 0
Müdür Ceylani, İnanç
Tarih: 01.01.0001 00:00
           Daha önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Nevzat İnanç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tuşba Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani'ye iadeyi ziyarette bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor şube Müdürü Yalçın Özdemir, Spor ve Eğitimin önemine değindi. 

              Yapılan ziyarette açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, "Şahsım olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü gibi önemli bir kurumun başında olmak benim için gurur verici bir duygudur. Şahsım olarak geleceğimiz olan çocuklarımız için elimden gelen her türlü çabayı göstermeye hazırım. Tabi ki Sporun yanı sıra çocuklarımız için Eğitimin de önemi çok büyük. Daha önce göreve geldiğimde beni ziyarette bulunan kurum ve kuruluş amirlerimizin tümüne teşekkürlerimi sunarım ve bunların başında Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muhlis Ceylani beyefendiye teşekkürlerimi bir borç biliyor ve kendilerini iadeyi ziyaret babında makamında ziyaret etmek istedik. Bundan sonraki dönemlerde inşallah kendi kurumumuz ve Tuşba Milli Eğitim kurumumuz ile birlikte çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi