MİNİK ÖĞRENCİLERE ÇEVRE BİLİNCİ

İpekyolu ilçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, “Beyaz Karanfil Projesi” kapsamında Sevgi Çiçekleri Anaokulu'nu ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

VAN 25.11.2015 17:43:26 0
MİNİK ÖĞRENCİLERE ÇEVRE BİLİNCİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü'nü kapıda karşılayan Sevgi Çiçekleri Anaokulu Müdürü Cihat Beyaz, ziyaretlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuzer'e teşekkürlerini sundu.

Kasım Ayı değeri olan "Çevre Bilinci” kapsamında 'Beyaz karanfil Projesi' ile ilgili önemli bilgiler aktaran okul Müdürü Cihat Beyaz, "Kasım ayı değeri olan çevre bilinci kapsamında "beyaz karanfil" projesini bütün öğrencilerimle işleyerek, çevre bilinci oluşturmayı amaçladık. Sevgi çiçekleri Anaokulu olarak, öğrencilerimize çevre bilinci eğitimini aşılamak için büyük çaba sarf ediyoruz. Minik öğrencilerimiz, Projeye büyük ilgi gösterdi. Çevre bilinci projesine destek olan, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu özel günümüzde, bizler yalnız bırakmayan ve çalışmalarımıza büyük destek Sunan İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Şükrullah Yavuzer'e, okul idarecileri ve öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

“KÜÇÜK YAŞTAN İTİBAREN ÇEVRE BİLİNCİNİ İNSANLARA ALIŞTIRMAK OLDUKÇA ÖNEMLİDİR”
İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuzer, Çevre bilinci kapsamında gerçekleşen "Beyaz Karanfil" projesini çok önemsediklerini belirterek, "Sevgi Çiçekleri Anaokulu İdareci ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Çok güzel bir çalışma başlatmışlar. Küçük yaştan itibaren çevre bilincini insanlara alıştırmak oldukça önemlidir. Bu konuda bizim üzerimize ne düşerse her zaman yapmaya hazırız. Temiz bir çevrede yaşamak istiyorsak, öncelikle çevre temizliğine önem vermemiz lazım. Temiz çevre temiz toplum. Çevreyi temiz tutmasını bilen her insan, çevresini asla kirletmez. Çevre temizliğini önemseyen bireyler, çevreye büyük önem verirler. Bu konuda güzel bir çalışmaya imza atan tüm idarecilerimizi kutluyorum. İnşallah bu çalışma ilimizde dalga dalga yayılır" diyen Yavuzer, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini vurguladı.

 


 

Haber Kaynağı: VAN OLAY GAZETESİ