Minik öğrencilerden yılsonu sergisi

Van’daki Bostaniçi Şafak Anaokulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları birbirinden güzel çalışmalar sergilendi.

VAN 30.05.2016 18:32:09 0
Minik öğrencilerden yılsonu sergisi
Tarih: 01.01.0001 00:00

   İpekyolu Şişli Öğretmenevi’nde düzenlenen yılsonu sergisine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulbaki Karabulak, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran Altan Göl, okulöncesi eğitimin gelişmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla bu tür etkinliklerin önem arz ettiğini, bu serginin de yıl boyunca okullarda yapılan çalışmaların kısa bir örneği olduğunu ve farkındalık oluşturduğunu söyleyerek emeği geçenleri teşekkür etti.


        Kırsalda okuyan öğrencilerin yaptıkları bu güzel çalışmaları herkesin görmesi açısın merkezde böyle bir etkinlik yaptıklarını belirten Şafak Anaokulu Müdürü Filiz İsbir ise, yapılan çalışmalardan dolayı öğretmen ve öğrencileri kutladı. İsbir, bir yıl boyunca verilen emekler sonucunda güzel çalışmaların ortaya çıktığını belirterek, “Öğrencilerimizin yaptıkları bu çalışmaları devamlı kırsalda sergiliyorduk. Bu kez farkındalık oluşturma anlamında sergimizi merkezi bir yerde açmak istedik. Yapılan bu güzel çalışmaları herkesin görmesini istedik. Öğrencilerimiz başta Çanakkale Zaferi, mevsimler, hayvanlar ve yaşam alanları ile ilgili çalışmalar yaptı. Bu çalışmalara veliler de destek sundu. Sergimiz çok beğenildi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.


     Sergi sonrası okulöncesi eğitimle ilgili velilere bilgilendirilme amaçlı afişler ve bildiriler dağıtıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi