Mimar Yaşar, Muradiye için aday adayı…

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Milletvekili Genel seçimlerinde Ak Parti'den milletvekili aday adayı olan Vanlı genç mimar Muhammed Beheşti Yaşar, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için Muradiye Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

VAN 17.11.2018 18:16:19 0
Mimar Yaşar, Muradiye için aday adayı…
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar'ın oğlu Mimar M.Beheşti Yaşar, 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Muradiye Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

2015 yılından itibaren tasarım ve mimarlık odağında çeşitli meslek prensiplerinden öğrenciler ve akademisyenlerin dahil olduğu etkinlikler düzenleyen, tasarım günlükleri platformunun kurucusu ve genel koordinatörlüğünü yapan Mimar Muhammed Beheşti Yaşar, 2016 yılında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu.

 


          Van'da Sofa Mimari Tasarım Stüdyosu'nda serbest mimarlık hizmetleri verdiğini ve aynı zamanda YYÜ PeyzajMimarlığı Bölümünde yüksek lisans okuduğunu anlatan Yaşar, YYÜ Mimarlık Fakültesi'nde misafir öğretim görevlisi olarak derslere girdiğini ifade etti.

 


         Belediyecilikte mimarlık mesleğinin önemine vurgu yapan Beheşti Yaşar, "Şehirlerin gelişmesinde mimari özellikler büyük önem taşır. Ben de bu düşüncüyle yola çıktım ve siyasette başarılı olacağıma inanıyorum. Şehrimizin en büyük problemlerinden biri olan imar ve kentleşme sorunu ile mesleğim doğrultusunda çalışacağımın vaadinde bulunuyorum. Muradiye Belediye Başkan Aday Adaylık başvurumu yaptım. Rabbim hayırlı etsin" ifadelerini kullandı

şifresiz izlenme hilesi şifresiz beğeni hilesi