MİLLETVEKİLLERİ, GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADI

MORAL ZİYARETİ

VAN 19.11.2014 12:47:22 0
 MİLLETVEKİLLERİ, GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADI
Tarih: 01.01.0001 00:00

 

Van Milletvekilleri Mustafa Bilici, Fatih Çiftçi ve Burhan Kayatürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara Congresium Kongre ve Gösteri Merkezinde düzenlenen Gençlik Merkezi Günleri organizasyonu kapsamında Van GençlikMerkezleri standını ziyaret etti.

Gençlik Merkezi Günleri kapsamında kurulan 82 stantta gençlik merkezlerinde hazırlanan ebru, bakır işlemeciliği, hat, tezhip, ahşap oymacılığı gibi çeşitli atölye faaliyetlerini sergilendi. Ayrıca gençlik merkezlerindeki faaliyetlerle ilgili fotoğraf sergisi, tiyatro ve  halk oyunları gösterilerde sergilendi.

Van Milletvekili Mustafa Bilici; Van’da gençlerimizin okuldan arta kalan zamanlarını sosyal, kültürelve sanatsal faaliyetlerle değerlendirmeleri için Van genelinde 9 farklı gençlik merkezinin hizmet verdiğini belirterek, buralarda ayrıca gençlerin ilgi alanları ve sosyalbecerilerini de desteklendiğini ifade etti. Organizasyonu çok renkli bulduğunu belirten Bilici, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gençlerin aynı çatı altında buluşarak kaynaşmasının önemine değindi. Atölyelerde emek vererek hazırladıkları çalışmaları Ankara’da sergileme imkânının gençleri bu yönde daha da çok teşvik edeceğini söyledi.