Milletvekili Adayı Gülaçar'dan esnaf ziyareti...

AK Parti Van Milletvekili Adayı Osman Nuri Gülaçar, esnafları ziyaret ederek,seçimlerde kendilerine destek vermelerini istedi.

VAN 5.06.2018 17:24:03 0
Milletvekili Adayı Gülaçar
Tarih: 01.01.0001 00:00
      24 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti Van milletvekili Adayı Osman Nuri Gülaçar, Cumhuriyet ve Maraş  Caddelerindeki  esnafları tek tek ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Gülaçar, AK Parti'ye destek istedi.

Esnafların kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Gülaçar, seçimlere kısa bir zaman kaldığını ifade ederek bu süreçte AK Parti'nin başarısı için gece gündüz durmadan çalıştıklarını söyledi.

 

         Milletvekili olması ve seçilmeleri durumunda esnaf için önemli projelerinin olduğunu dile getiren Gülaçar, "Bir Vanlı olarak iç piyasanın sıkıntılarını biliyoruz. Bugüne kadar çok güzel çalışmalar oldu ama 24 Haziran seçimlerinden sonra Van'ımız da, ülkemiz de şahlanacak. Ekonomide şahlanma olacak. Esnafımız için destekler noktasında gayretler göstereceğiz. AK Parti iktidarları şuana kadar yaptıkları ile kendini ispatlamıştır, bundan sonrada aynı azim ve şevkle ülkemize ve ilimize hizmet edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve partimizin de her zaman emrinde olacağız" diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi