MHP, Muradiye seçim bürosu açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili Adayı Gültekin Çavuşoğlu Muradiye Seçim bürosunu düzenlenen törenle hizmete açtı.

VAN 28.05.2015 00:28:20 0
MHP, Muradiye seçim bürosu açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Milliyetçi Hareket Partisi olarak diğer partilileri barış ve kardeşliğe davet ettiklerini belirten MHP Van Milletvekili Adayı Gültekin Çavuşoğlu, "Muradiye'mizin, Van'ımızın ve Türkiye'mizin birlik ve beraberliğine vesile olmasına Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.

Bütün siyasi partilerimiz ve adaylarımıza başarılar diliyorum. Siyasi partilerimiz demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi etnik gruptan olursa olsun ve hangi aşiretten olursa olsun bütün kardeşlerimizi bağrımıza basıyoruz. Bu önümüzdeki seçimlerin bir demokrasi şöleni olarak geçmesini diliyoruz" dedi.
 Milliyetçi Hareket Partisi olarak sevgi, barış, kardeşlik ve gönül seferberliği sözü aldıklarını anlatan Çavuşoğlu, "Bu seçimlerin barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini arzu ediyor, birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyoruz.

Siyasi partilerimiz az öncede bahsettiğim gibi vazgeçilmez unsurlarımızdandır. Ama bizim burada bir öykümüz var bunu sürekli vurguluyoruz Milliyetçi hareket olarak ve Ülkücü hareket olarak olmazsa olmazlarımız var. Bu değerlere sahip çıkanları kardeş ilan ediyoruz. Olmazsa olmazımız olan birincisi Şehit kanları ile sulanmış olan Vatan topraklarımızın bölünmezliği, ikincisi 75 milyon Türk'üyle, Kürt'üyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle hepsinin Edirne'den Kars'a kadar hepsinin kardeşliği olarak hepsini bağrımıza basıyoruz.

Üçüncüsü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ilelebet yaşatılması ülküsü kısacası Şehitlerimizden kanını alan canımızdan aziz bildiğimiz Ay Yıldızlı Bayrağımız bizim onurumuz, Şerefimiz, Namusumuz diyen herkesi kardeş ilan ediyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak öncelikle huzur, kardeşlik ve barış istiyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak diğer partili aday kardeşlerimizi barış ve kardeşliğe davet ediyoruz. Biz kendimizi sizlere hizmet etmekte mecbur ve mahkûm hissediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 7 Haziran 2015'de yapılacak olan seçimlerin Partilerimize ve aday kardeşlerimize hayırlı olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyor, Muradiye seçim büromuzun hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Bölge Gazetesi Haber Merkezi