Merhum Gazeteci Yılmaz mezarı başında anıldı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen depremde hayatını kaybeden DHA Muhabiri Sebahattin Yılmaz, Vanlı Gazeteciler tarafından mezarı başında anıldı.

VAN 21.10.2016 19:06:34 0
Merhum Gazeteci Yılmaz mezarı başında anıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge : Zafer Tayfur
         Erzurum'da yapılan Uyuşturucunun Bağımlılık Farkındalık Eğitim seminerine katılan Vanlı Gazeteciler, Van depreminde hayatını kaybeden DHA Muhabiri Sebahattin Yılmaz'ı kabri başında andı.
        Van'da uzun süre gazetecilik yapan ve 'Seboş Dayı' olarak bilinen Sebahattin Yılmaz, 9 Kasım'da meydana gelen depremde Bayram Oteli'nin çökmesiyle basın şehidi olmuştu. Sözkonusu depremde Yılmaz'ın arkadaşı DHA Muhabiri Cem Emir de hayatını kaybetmişti.
      Sebahattin Yılmaz'ın naaşı Memleketi Erzurum'da toprağa verilmişti.
      Erzurum'daki eğitim seminerine katılan Vanlı Gazeteciler, Merhum Gazeteci Sebahattin Yılmaz'ı kabri başında Fatihalar okuyarak andı.
            Merhum Gazeteci Sebahattin Yılmaz'ın sevilen ve sayılan biri olduğunu, tüm medya mensupları için değerli biri olduğunu belirten Gazeteci Nihat Çavuşoğlu, 'Sebahattin Yılmaz'ın bizim yanımızda çok büyük hatıraları vardır. Bizler depremde hayatını kaybeden ve basın şehidi olan gazeteci dostumuzu unutmadık. Kendisini kabri başında dualarımızla yad ettik. Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet olsun' ifadelerini kullandı.